Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hm, zajímavý, bývalo bych se vsadilo, že to hřížení půjde jedna báseň, když umí konopí tak pěkně zakořenit řízky
no se uvidí
ale víc jak 5 kousků mít nebudu
Já si pod slovem hřížení předsatvuju něco jako Psí víno nebo Trubač - větvička se dotkne země a zakoření. Tohle mi přijde spíš jako jiný řízkování, ale budiž
Hurá, vanilka už se kotěti klube
Co myslíte, bude vanilce stačit 11l koflík ?
nechce se mi dávat vaniku ven přímo do půdy, a pokud by bylo na podzim počasí špatné, tak tento menší stromeček (na webu píšou cca 60 cm) by mohlo vzít kotě domů do pelíšku.
Nakonec se vyklubaly Vanilky a Passion 1...Purple bude mít asi druhý kotě, mně se nezadařilo
Ovšem Vanilka - v květináči, ale luxus!
Rostou dvě, jedna se mi doma překlopila (klasická začátečnická nehoda), tak vypadá lehce oškubaně, ovšem jeden řízek z ní bude. Ale pořád mají holky sakra náskok před Passion 1 (tam budou taky nějaký řízky pro druhý koťata - to zahrádkaření jim nejde
Vanilky - jsou to úžasný vitální kytky....kdyby tak bylo k sehnání regular semínko...nebo s čím myslíte, že by bylo vhodné křížit?
Tento týden se mi snad zadaří připojit obrázky.