Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
všem dík za názory a rady.. rozhodl sem se že do skleníku půjdou asi jen tři kytičky.. zbytek dám ven do 20 L nádob.. něco málo do země.. určitě budu nahazovat postupné foto růstu
chtěl sem se zeptat když vykopu teda v tom skleníku ty díry na ty nádoby a stejně mi to vyroste tak že se to bude dotýkat vrchu, nebo boku skleníku , uškodilo by hodně tý kytce kdybych ji pak dal ven (pryč ze skleníku) do konce jejího života)?
Původní příspěvek od Tommy92 chtěl sem se zeptat když vykopu teda v tom skleníku ty díry na ty nádoby a stejně mi to vyroste tak že se to bude dotýkat vrchu, nebo boku skleníku , uškodilo by hodně tý kytce kdybych ji pak dal ven (pryč ze skleníku) do konce jejího života)?
no urcite to prezije , muzes i rozparat sklenik kdyz se s tim nebudes chtit tahat
no urcite to prezije , muzes i rozparat sklenik kdyz se s tim nebudes chtit tahat
jo došlo mi že nechcípne, ale napsal sem to blbě, myslel sem to jako jestli když ji hodim pryč ze skleníku že výnos bude třeba menší... hele a kytka se nesmí dotýkat ani trochu skla ?
K tomu sklu: podle mě by neměla, protože ve skleníku máš větší vlhkost, tudíž větší šanci na plíseň. Je to jnm moje domněnka, skleník jsem ještě nejel, akorát u kámoše jsem to viděl.
Původní příspěvek od Tommy92
jo došlo mi že nechcípne, ale napsal sem to blbě, myslel sem to jako jestli když ji hodim pryč ze skleníku že výnos bude třeba menší... hele a kytka se nesmí dotýkat ani trochu skla ?
no nesmi - udela se rosa na skle (kondenzace vody ...) a tohle by ti vsechno nateklo do palic ....
Ja sklenik jel predloni. Kvuli vlkhosti jsem apk musel oddelat prakticky kazdou druhou sklenenou tabuli, protoze tam byla enormni vlhkost a vetrat dverma nestacilo. Ale nechal jsem vsechny stresni aby byly porad pod strechou.
Co se tyce dotykani skla, tak u jedne jsem na to sral a nechal se opirat. V podstate se nic nestalo, ale ta palka se jakoby spalila(uplne stejne jak kdyz je moc blizko vybojky) a prestala dana cast rust.