Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » můj první skleník 2011
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
OutDoorEr
Stálý Člen

Karma uživatele OutDoorEr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

obědnej do skleníku něco jínýho...nenáchylný na plíseň,vzrůstem nízký,krátkej květ... Belladonna,Blueberry,Hashberry nebo i orange bud...

4xOrange bud mikrogrow

85101

1.Out by me OB,NL+F2 by Cerzyn 2011

Old Post 01-03-2011 v 21:48 PM
OutDoorEr je offline   Profil uživatele OutDoorEr   Find more posts by OutDoorEr   Foto galerie člena OutDoorEr   Click here to Send OutDoorEr a Private Message   Add OutDoorEr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele OutDoorEr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Karma uživatele Tommy92 - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

všem dík za názory a rady.. rozhodl sem se že do skleníku půjdou asi jen tři kytičky.. zbytek dám ven do 20 L nádob.. něco málo do země.. určitě budu nahazovat postupné foto růstu

Old Post 01-03-2011 v 23:12 PM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

chtěl sem se zeptat když vykopu teda v tom skleníku ty díry na ty nádoby a stejně mi to vyroste tak že se to bude dotýkat vrchu, nebo boku skleníku , uškodilo by hodně tý kytce kdybych ji pak dal ven (pryč ze skleníku) do konce jejího života)?

Old Post 02-03-2011 v 00:08 AM
Tommy92 je offline   Profil uživatele Tommy92   Find more posts by Tommy92   Foto galerie člena Tommy92   Click here to Send Tommy92 a Private Message   Add Tommy92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Tommy92
chtěl sem se zeptat když vykopu teda v tom skleníku ty díry na ty nádoby a stejně mi to vyroste tak že se to bude dotýkat vrchu, nebo boku skleníku , uškodilo by hodně tý kytce kdybych ji pak dal ven (pryč ze skleníku) do konce jejího života)?

no urcite to prezije , muzes i rozparat sklenik kdyz se s tim nebudes chtit tahat

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 02-03-2011 v 01:07 AM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommy92
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od DooMer

no urcite to prezije , muzes i rozparat sklenik kdyz se s tim nebudes chtit tahat

jo došlo mi že nechcípne, ale napsal sem to blbě, myslel sem to jako jestli když ji hodim pryč ze skleníku že výnos bude třeba menší... hele a kytka se nesmí dotýkat ani trochu skla ?

Old Post 02-03-2011 v 09:45 AM
!R4mZ!
Stálý Člen

Karma uživatele !R4mZ! - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

K tomu sklu: podle mě by neměla, protože ve skleníku máš větší vlhkost, tudíž větší šanci na plíseň. Je to jnm moje domněnka, skleník jsem ještě nejel, akorát u kámoše jsem to viděl.

Old Post 03-03-2011 v 20:08 PM
!R4mZ! je offline   Profil uživatele !R4mZ!   Find more posts by !R4mZ!   Foto galerie člena !R4mZ!   Click here to Send !R4mZ! a Private Message   Add !R4mZ! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Tommy92

jo došlo mi že nechcípne, ale napsal sem to blbě, myslel sem to jako jestli když ji hodim pryč ze skleníku že výnos bude třeba menší... hele a kytka se nesmí dotýkat ani trochu skla ?

no nesmi - udela se rosa na skle (kondenzace vody ...) a tohle by ti vsechno nateklo do palic ....

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 03-03-2011 v 20:25 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hasun
Stálý Člen

Karma uživatele hasun - 80% PěstitelskáKarma uživatele hasun - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

a nejen ta rosa, jak se ti přilepí kytka na sklo, sluníčko ho hněd spálí.

Old Post 23-03-2011 v 20:41 PM
hasun je offline   Profil uživatele hasun   Find more posts by hasun   Foto galerie člena hasun   Click here to Send hasun a Private Message   Add hasun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letec
Stálý Člen

Karma uživatele letec - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ja sklenik jel predloni. Kvuli vlkhosti jsem apk musel oddelat prakticky kazdou druhou sklenenou tabuli, protoze tam byla enormni vlhkost a vetrat dverma nestacilo. Ale nechal jsem vsechny stresni aby byly porad pod strechou.
Co se tyce dotykani skla, tak u jedne jsem na to sral a nechal se opirat. V podstate se nic nestalo, ale ta palka se jakoby spalila(uplne stejne jak kdyz je moc blizko vybojky) a prestala dana cast rust.

Milujte se a pěstujte

Old Post 23-03-2011 v 22:10 PM
letec je offline   Profil uživatele letec   Find more posts by letec   Foto galerie člena letec   Click here to Send letec a Private Message   Add letec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-08-2015 - NO name skleník 2015 - 5 odpovědí
04-06-2015 - muj prvni balkonek :) 2015 - 0 odpovědí
04-06-2015 - muj prvni balkonek :) 2015 - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás