Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to by bylo prozatim vse ..jinak ocenim kazdou radu co se tyce filtru .. je to mini skrinka a filtracni sistem hluci jako krava ... tak jedu jak ofuk tak odtah s vetrackama z kompu...a ty uhlikac neprofouknou. tak jestli mate neakej kloudej napad tak piste, radte, kritizujte, booo kvet se mi uz blizi a domaci za dverma tak zhulky Zelenymu listu zdar a at rostou pic.cernej
Ty pismena tam mas, abys fizlum usnadnil praci pri zadrzovani stop? Pachac ti nafotim a popisu zitra Měj se!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Můj osobní názor je, že žádný pacháč nebudeš potřebovat...jak moc si myslíš, že voní 10g čerstvého konopí? Ale pokud chceš, mrkni se do mého vlákna Přemka Podlahy, tam jsem odtah z pc větráků vyrobil a jedu s ním 250W v pohodě...hlučnost naprosto v poho....
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
co je doma to se pocita i za deset budu spokojenej cece.......jinak snazim se ji drzet u podlahy cece proto tam peru i krapet green sen.. no a zatim to facha, holcina ma sedm pater,stonek jako cigo a je na 10cm ..... jinak dik za prispevky na ten pachac se urcite mrknu
čau jako pachovej filtr se dá použít filtr do lednic supersorb za 12kč z drogerie a pc větráky ho profouknou :-) nebo filtrační vata do digestoře, ja si koupil za 80kc velkej plat a mam to i na pritahach proti prachu a svetlu.A když dáš více větráku za sebe zvyší se jejich síla a porofouknou pacháč stopro.at ti to roste.
malej updade
C- tak sem ji holku stip... nadelal jsem ctiri rizky.... jsou v korenaku 0.5ml na 250 ml .. jinak C- hnojim pri kazdy zalivce tak kazdej treti den...3ml alga grow na 0.5l a kazdy dva dny phyt-postrik 0.6 ml na 100ml vody.
B- mr .deformace .. se vzpamatovala . listy zacinaji chytat peknou barvu a hodila novy patro moc nechlasta davam ji jednou tydne 2ml na 0.5l .... mala kytka velkej kvetnik.popravde, cekal jsem jinou kyticku ale co ,dam ji cas
teplota 25 C ..PH 6-6.5 presne nereknu boo mam jenom barvici ph kapky.
foto bude zitra bo nemam aparat
IcanLearnUgRow> stim filtrem do digerstore si me dostal cece urcite to skusim jestli pobere i travku tak je to cool. dik .pic a at to kvete