Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bezdechu - kvetnikama to nebude, to uz jsem vyloucil. Uz jsem mel kyticky i v jinych nadobach s tim samym problemem... Jen by teda nemely byt pruhledne, ale jsou to jen no-name a navic jsem vysadil prave proto at zjistim zda se nemoc jeste projevi a neprijdu pak o draha seminka Criticalu. Kazdopadne tobe taky diky za tip !
Bandkul - Nemas nahodou nejakej odkaz na ty gemicidni zarivky? Jinak co se desinfekce tyce - VSECHNO co pouzivam bylo vzdy po neuspechu, nebo kose desinfikovano jak Savem proti plisnim, tak Peroxidem vodiku s vodou a pouzil jsem i komunisticke horske slunce, kde by vlastne mela byt UV-C lampa. Taky dekuji pane!
Hlava - otevre se lekarna a padam pro Aspirin. Uz jsem s tim zapasil vsemi moznymi zpusoby, takze bych se vubec nedivil, kdyby zabrala takova vec :-) Kazdopadne tohle by me nenapadlo :-)
Snad to vyjde, yeah, to by byla parada! Jinak jeste ten Ionizator, mas ho v boxu, nebo by stacilo ho hodit do mistnosti kde mam kyticky?
Diky za tvoje reakce, vycerpavajici clanecek a cas k tomu potrebny! Dam vedet jak dopadlo leceni, mam uz na rucniku dalsich 5 seminek Satori, takze bude to na cem sledovat...
Hlava: Když jsi začal o tom kouření u kytiček, nejdřív jsem se ulekl, že jim nakládám pokud si u nich občas zapálim jointa (bez tabáčku), protože se mi pár problémkú taky objevuje, ale teď čtu o tom tabákovém viru a jsem o něco klidnější. Nicméně s tím kouřením jointú u kytiček asi seknu.
D@D: Jo taky to drtím nejdřív Savem proti plísni a pak tím komunistickým horským sluncem. Tak doufám, že to děláme dobře a že to Savo a UV-C odvede svou práci jak má.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Nazdar panove, tak podavam dalsi informace a foto...
Vcera jsem sehnal Acylpyrin - udajne je to to same co Aspirin, akorat od jineho vyrobce, takze by to melo byt OK. Nadrtil jsem 6 tablet do 1.5L ciste vody a prolil s tim vsech 6 kyticek.
Uvidime zda to zabere...
Kyticky uz vypadaji dost uboze, tak doufam, ze to pomuze, nebo nekdo pozna dalsi nejakou virozu.