Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si už C99 ani BB od JWS nekoupím, všechny samice kvetou při 18/6, některé více a déle, jiným to chvilku trvalo ale teď už taky... Samci také začaly vykvétat při 18/6, což nebývá nic až tak zvláštního, ale takhle, jak se chovali u mne, se choval Lowryder - autoflowering genetika.
Vyhozené peníze a co je horší, dost času. Jsem nasraný
Podmínky ok, určitě 18/6. Mám tam i jiné genetiky a žádný problém.
Pokud někdo do toho půjdete, přeji hodně zdaru. Pokud uspějete lépe, rád si pár řezů vezmu a klidně zachovám, pokud bude vše ok - po domluvě.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
hmm tak to je haluz, na netu se válí celkem pozitivní reporty . jak starý jsou semínka?to si měl přes hempdepot nebo seedboutique?
já bych jim napsal asi nějakou kritiku a reklamaci
Pochybuji, že byla semena stará, vzhledem k poptávce Nebo respektive si nemyslím, že by mohla být natolik stará, aby rostliny z nich dělaly takovéhle haluze.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Původní příspěvek od guerilla Pochybuji, že byla semena stará, vzhledem k poptávce Nebo respektive si nemyslím, že by mohla být natolik stará, aby rostliny z nich dělaly takovéhle haluze.