Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady mě štvou žluté listy pořád důmám proč? dumal sem a zálivkou to nebude (přehnojení, přelití,ph vody) úplně stejná jako u DM a ty jsou všechny, celé, zdravě zelené.
Buď nedostatek dusíku, nebo myslím že jsem tu na groweru jedou četl Ted (snad si to dobře pamatuju ať nepíšu kraviny) a tam někdo psal že žloutnutí u genetiky AK je normální tak nevíte někdo jak to je? za radu budu jenom rád
AK47
AK47
"Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Naposledy upravil Host-sadovnik 17-02-2011 v 18:30 PM
kytky se stále sluní 18hodin denně, dostaly dvě zálivky vždy po 10L, jednou voda s hnojkama(ALGA GROW,SUPER VIT,PHYTAMIN) jednou voda+ATAZYME, PH vody upraveno okolo 6,2-6,4 zalívám den odstátou vodou ze studny a dnes jsem holkám jěšte uklidil v pokoji, jarouvou voudou sem vymyl bednu a vysál dno
holky se mají k světu a už je v nejbližší době přepnu na
KVĚT
Holky se sluní 18/6
Durga Mata 21.dní
Ak-47 35.den
Teplota:den 24-28C
noc 18-21C
Vlhkost:den 70-80%
noc 90%
mě se to líbí
"Autority ti říkají že nesmíš kouřit trávu protože je to pro tebe špatné. Přesto když tě při tom chytí tak tě zavřou do věznice. Myslím že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Naposledy upravil Host-sadovnik 28-02-2011 v 08:22 AM
pokud máte k pěstu otázky, rady, nápady, poučení budu rád, když je napíšete zatím mizím PEACE
Naposledy upravil Host-sadovnik 27-02-2011 v 15:31 PM
pár dnů jsem tu nebyl tak dnes ňákej UPDATE.
Kytky jsou na KVĚTU 11.dnem, dnes jsem vymněnil lampy HPI-T Plus za GIB Xtreme.
Holky zalívám na střídačku vodou s ATAZYME x vodou s GROW, BLOOM a SUPER VIT + postřik PHYTAMINEM co tři-čtyři dny podle toho jak jsou proschlé.
Včera jsem všechny kytky zbavil přebytečnejch spodků.
Holky se sluní 12/12
11 dní
Durga Mata 10ks
AK-47 4ks
noc 18-21C
Vlhkost:den 60-75%
noc 90%(to musím pořešit)
jak se vám páčí?
Naposledy upravil Host-sadovnik 13-03-2011 v 19:27 PM
Jo málem sem zapoměl, na listech u AK sem objevil jakoby bílej povkal a ze spodu jsou takový černý tečky(vypadá to jak malý mušky), tak jsem to tu prostudoval a vypadá to na Třásněnky. Kopil jsem teda KARATE přípravek proti škodlivému hmyzu a zítra kytky ošetřím tímto postřikem, doufám že zabere a moc kytkám neublíží a když jsem byl v tom nakupování sem si pořídil i Bioan na prevenci před plísní.
List s bílým povlavem
AK
AK
Naposledy upravil Host-sadovnik 14-03-2011 v 19:36 PM
mám tu ňáké nové fotky, kytky kvetou 26dní, KARATE si s třásněnkama snad poradilo skoro všechny vymizely, doufám že nadobro.Do zálivky jsem začal přidávat PK 13-14 a GS, kytky jsou vysoké mezi 40-45cm čekal sem že po přepnutí se vytáhnou o něco víc, no co hlavně že to kvete a je to pěkná
TRÁVA
Holky se sluní 12/12
foto z 25.dne
Durga Mata 10ks
AK-47 4ks
noc 18-21C
Vlhkost:den 50-70%
noc 80%
AK47
Naposledy upravil Host-sadovnik 28-03-2011 v 14:47 PM
holky už mi dospěly a je na čase je vyhodit z boxu, takže zítra jdou pod kosu bude tomu 67 dní od přepnutí na KVĚT. Není to co jsem čekal, ale špatný to snad taky nebude. Posledních 14 dní je zalívám jen vodu s upraveným ph, voní krásně sladce až ovocně už se nemůžu dočkat prvního koštu
Foto
TRÁVA
Holky se sluní 12/12
foto z 64.dne
Durga Mata 10ks
AK-47 4ks
noc 15-18°C (to jsem nevychytal)jak skončila zima přestal jsem přitápět v místnosti kde je box a nebyl to dobrej nápad
Vlhkost:den 40-50%
noc 70%
zitra jak je kosnu sem dám lepší foto(pokusím se) a mužete tipovat kolik toho bude, jestli se teda někdo najde zatím čus blues