Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2 Kolo 4x 400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Při takovym počtu bych se na nejaky kvetníky(pytle) vysral.

Koupil bych libra truhliky,nahazel pod každou lampu 4ks nadripoval a pak jen bez prace čumel jak to roste.No ale třeba te baví to zalívat

Old Post 11-02-2011 v 12:37 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Karma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tady jsou nove foto ..

Teplota maX 26C DEN
15AZ18 NOC

Vlkost maximal 99%
zalivka PH 6.0

Old Post 11-02-2011 v 12:42 PM
prcek23 je offline   Profil uživatele prcek23   Find more posts by prcek23   Foto galerie člena prcek23   Click here to Send prcek23 a Private Message   Add prcek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Karma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdar tak prikladam nake nove fot....

Old Post 11-02-2011 v 17:31 PM
prcek23 je offline   Profil uživatele prcek23   Find more posts by prcek23   Foto galerie člena prcek23   Click here to Send prcek23 a Private Message   Add prcek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

::,,::

Old Post 11-02-2011 v 17:36 PM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

toho koho to zajima at si zvetsi stoji to zato !!!...

Old Post 11-02-2011 v 17:57 PM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

jeste posledni...Fot..

Old Post 11-02-2011 v 18:04 PM
Crystalek
Nový Člen

Karma uživatele Crystalek - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Pytle sem taky jel, ale moc se mi to neosvědčilo...ovšem... každej to má jinak.. Libra truhly jak psal machoman jsou supr, na druhou stranu.. pytlemaj vyhodu, ze muzes libovolně přehazovat a tak..zatímco v truhliku to máš zasekly a nehneš s tím.
K tvýmu dotazu ... hele.. ty co sou na přepnutí zastřihni.. oni se tim zaseknou.. a ty menší je zatím dojedou.. no a až budou ready.. přepínačka a valíme do nebe
Přeju hodně štěstí.. osobně bych pak z final productu a jeho stříhání asi chcipnul.. 100ks stříhat .. by byla pro mě smrt

Old Post 12-02-2011 v 11:38 AM
Crystalek je offline   Profil uživatele Crystalek   Find more posts by Crystalek   Foto galerie člena Crystalek   Click here to Send Crystalek a Private Message   Add Crystalek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Crystalek
Pytle sem taky jel, ale moc se mi to neosvědčilo...ovšem... každej to má jinak.. Libra truhly jak psal machoman jsou supr, na druhou stranu.. pytlemaj vyhodu, ze muzes libovolně přehazovat a tak..zatímco v truhliku to máš zasekly a nehneš s tím.
K tvýmu dotazu ... hele.. ty co sou na přepnutí zastřihni.. oni se tim zaseknou.. a ty menší je zatím dojedou.. no a až budou ready.. přepínačka a valíme do nebe
Přeju hodně štěstí.. osobně bych pak z final productu a jeho stříhání asi chcipnul.. 100ks stříhat .. by byla pro mě smrt

Tak taky nesmíš na ty rohože hodit všechno řezivo.Vybrat jen to co nejlíp koření ve velké RW kostce a co vypadá nejvíc vitalne.Naházet tam i zmetky pak to dopadne jak píšeš.

Přístup k tem kytkám vzadu až to pořadne naroste nebude zrovna jednoduchej a ze zalívání se stane nepříjmená činost.

Old Post 13-02-2011 v 11:06 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Knorr
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od Machoman

Tak taky nesmíš na ty rohože hodit všechno řezivo.Vybrat jen to co nejlíp koření ve velké RW kostce a co vypadá nejvíc vitalne.Naházet tam i zmetky pak to dopadne jak píšeš.

Přístup k tem kytkám vzadu až to pořadne naroste nebude zrovna jednoduchej a ze zalívání se stane nepříjmená činost.

neprijemna cinnost ne, ale pakarna. musis mit dostatecne vykony cerpadlo a zavlazovaci hadici na trubce at s ni dosahnes i dozadu a nemusis se ohybat. U sto kytek uz je rozdil jestli zalivas 10sekund nebo 20sekund. jednou za dva dny se to da v pohode, ale ja mel vetsi kyble - 12litru substratu tam se hodnoty drzi dobe i kdyz zalivas mene casto.

prcek23: nepostrehnul sem jak to zalivas, nebo sem jenom spatne cetl?

Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.

Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.

Old Post 14-02-2011 v 08:08 AM
Mr. Knorr je offline   Profil uživatele Mr. Knorr   Find more posts by Mr. Knorr   Foto galerie člena Mr. Knorr   Click here to Send Mr. Knorr a Private Message   Add Mr. Knorr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

od Příspěvek č. 26

cus no normalne zapojim jeste 1 odtah a pripojim jeste jeden komin ten ma sam o sobe takovejch 600m3 je velikej a hlavne sirokej... nebejt jeho tak jsem tam zaplul jeste tak o 5000na vic na odtahu...

Old Post 15-02-2011 v 10:42 AM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

cus jo mas pravdu jeste jsem nic nepsal hnedka dolozim....

Old Post 15-02-2011 v 10:54 AM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Takze neco o tom co a kolik ceho dostavaj...

Prvni den kdyz jsem dovez holky tak dostaly odstatou vodu s upravenym ph 6.5 a Root...od Hesi.... proti stresu.
kazda 150 ml.... dalsi den jsem pridal Super vit 1kapka na 4,5l a tnt od HESi 25ml na 10l a ubral ph 6.3.... takle to bylo cely 1 tyden pote jsem zvysil tnt NA 50ml na l a pridal Terra leaves ale pulku toho co doporucujou... take se zvysily zalivky kazdy den na 200ml az 300ml jak ktera ... 14 den rustu jsem prolil 8Ol vody s upravenym ph 5.8 a Super vit s PowerZime.... na odbaveni soli s pudy a hlavne skorenu...3dny jsem je nechal bez prisunu vody poradne jsem je nechal vysat vsechnu vlahu a pote ...... 12/12hodinovej interval na kterej necham na 1tyden jeste rustovky coz skousim po 1 nekde jsem tady o tom cetl ale uz nevym kde.... jinak holky momentalne dostavaj Hesi bloom hnedka 50ml na 10l zase ph 5.8 klasika proste.... Po 4 dnech kvetu jsem udelal zvlast zalivku Blossom blaster 1G na 10l vody.... aby pry slY vice do kerikovy rostliny nez aby se tahla zbytecne do vejsky.... jinak dneska je 6 den kvetu jedu to scihnout tak udelam nake fot... zatim ... kdyby nekoho cokoliv zajimalo tak se ptejte .... !!!

Old Post 15-02-2011 v 19:29 PM
letec
Stálý Člen

Karma uživatele letec - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Hezky pekne
Kazdopadne si kup jeste jeden dzban, protoze kdyz budes s timhle chodit pro vodu, tak se ucho urcite utrhne Fakt hodne vody

Milujte se a pěstujte

Old Post 15-02-2011 v 22:36 PM
letec je offline   Profil uživatele letec   Find more posts by letec   Foto galerie člena letec   Click here to Send letec a Private Message   Add letec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Knorr
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od prcek23
Takze neco o tom co a kolik ceho dostavaj...

Prvni den kdyz jsem dovez holky tak dostaly odstatou vodu s upravenym ph 6.5 a Root...od Hesi.... proti stresu.
kazda 150 ml.... dalsi den jsem pridal Super vit 1kapka na 4,5l a tnt od HESi 25ml na 10l a ubral ph 6.3.... takle to bylo cely 1 tyden pote jsem zvysil tnt NA 50ml na l a pridal Terra leaves ale pulku toho co doporucujou... take se zvysily zalivky kazdy den na 200ml az 300ml jak ktera ... 14 den rustu jsem prolil 8Ol vody s upravenym ph 5.8 a Super vit s PowerZime.... na odbaveni soli s pudy a hlavne skorenu...3dny jsem je nechal bez prisunu vody poradne jsem je nechal vysat vsechnu vlahu a pote ...... 12/12hodinovej interval na kterej necham na 1tyden jeste rustovky coz skousim po 1 nekde jsem tady o tom cetl ale uz nevym kde.... jinak holky momentalne dostavaj Hesi bloom hnedka 50ml na 10l zase ph 5.8 klasika proste.... Po 4 dnech kvetu jsem udelal zvlast zalivku Blossom blaster 1G na 10l vody.... aby pry slY vice do kerikovy rostliny nez aby se tahla zbytecne do vejsky.... jinak dneska je 6 den kvetu jedu to scihnout tak udelam nake fot... zatim ... kdyby nekoho cokoliv zajimalo tak se ptejte .... !!!

info dobry, dik, ale me spis zajimalo jak to zalivas... rucne s nejakou nadobou nebo mas cerpadlo a hadici?

Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.

Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.

Old Post 17-02-2011 v 09:16 AM
Mr. Knorr je offline   Profil uživatele Mr. Knorr   Find more posts by Mr. Knorr   Foto galerie člena Mr. Knorr   Click here to Send Mr. Knorr a Private Message   Add Mr. Knorr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

hlavne se nesmejte ale rucne .... trva to asi tak 1.5hod. s urizlou petkou ale ma 3.5litru ale mel jsem dole auto baterii a cerpdlo s hadici ... to bylo v pohode ale odeslo uz to asi vydrzim ted zalejvam uz 500ml... takze to dny davaj vklydu je to dost hliny a holky papaj jako divy... dodam foto uz jsme tejden na 12hod...

Old Post 21-02-2011 v 15:50 PM
marihuskilzz
Stálý Člen

Karma uživatele marihuskilzz - 82% PěstitelskáKarma uživatele marihuskilzz - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Cau, tak co jak to jede? naka aktualizace? hazej fota

Old Post 01-03-2011 v 21:58 PM
marihuskilzz je offline   Profil uživatele marihuskilzz   Find more posts by marihuskilzz   Foto galerie člena marihuskilzz   Click here to Send marihuskilzz a Private Message   Add marihuskilzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-06-2021 - Homebox 400w - 3 odpovědí
23-12-2014 - 3.kolo 600w - 41 odpovědí
22-07-2012 - 2 kolo EcoGrower 400W - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás