Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NN - 3.týden růstu
Tady už se rozepíšu, kyti pěkně povyskočily. Na té pravé je krásně vidět, jak po zaštípnutí vyrazily 2 větve a tloustne ji pěkně stonek. Ta nalevo mě trošku trápí, min. týden, jsem ji uštípl suchý lístek a dneska druhý, nevíte, co sní je? A s prostřední jsem nedělal nic, ale přemýšlím taky o zaštípnutí.
NN - 4.týden růstu
Stonky pěkně tloustnou, jednu kýťu už ohýbám a ten "bordel" na listech zatím nikde není. Všechny kytky jsou zaštípnutý, ta rozdvojená podruhé. Jinak u všech 6 kytek je vidět, jak kořeny prorostly po celém obvodu květináče. Zatím zdar!
Čau.
Kořeny neradi světlo, esi dobře vidím tak to máš v uřízlejch petkách, omotej to alespoň izolačkou, samozřejmě neprůhlednou.
Nebo to přesaď.
Budu nadále sledovat tak si nech dařit.
to nejmensi co po zakryti korenu muzes udelat
je ze trosku obohatis barevne slozeni ... cert vem silu svetla ale aspon tu barvu .... stacila by i usporka cece kolem 15 W jo a jinak jestli vylozene trvas na zarivkach tak barvicku co potrebujes najdes pod oznacenim ...neco kolem 3000 k a niz. proste trosku toho zlutyho a oranzoveho svetla. vis kazda bezna domaci usporka cece ,ale sezenes i trubice.
tak at rostou
NN - 5.týden růstu
Tak kytky jsem dneska přesadil, do větších květináčů, řekl bych, že asi litrových, asi by snesly větší, ale tyhle sem našel na bytě, tak proč kupovat nový. Jinak substrát je nějaký starý univerzální pro všechny kytky, jen jsem do něj přidal perlit v poměru 3:1. Taky si myslím, že je čas přepnout na 12/12, tak mě to prosím posvěťte.
NN - 5.týden růstu
Tady je detail kořenů, jinak, poraďte mě, jak budu moct přidávat více fotek najednou? Někdy sem to kdysi četl, ale teď vůbec nevím. Díky
Critical + - 4.týden růstu
Critical roste strašně pomalu, všechny 3 kytky jsou zaštípnuté. Taky jsou hozený o patro níž, kam jsem namontoval další zářivku no a až to povyroste tak to šoupnu už ke kvetoucímu NN. Jo a květináčky jsou omotaný černou izolačkou - díky za připomínku.
ahoj, nejsom ziadny odbornik, bezi mi prvy pest, ale nemam pocit ze by Critical+ rastol zrovna pomali. ja ju mam sice pod 70W sodou, ale po 4roch tyzdnoch vyzerala hooodne inak. netrufam si odhadovat problem, kedze o tom sam viem ho..., ale skus pociitat FAQ, a zacni ho hladat ked z toho chces aj nieco vytazit a nemat to len ako zabavku/starost navyse. retaz je len tak silna ako jej najslabsi clanok. ked tak pozri sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=54781 a podla datumov si pozri ako to vyzeralo po 4roch tyzdnoch.
inak vela zdaru a nech sa to rozbehne!
PS: moj osobny nazor: ja by som este neprepinal a skusil nejak dohnat ztraty.
EDIT: ak chces pridavat viac fotiek tak popros moderatorov nech ti cely thread prelozia do sekcie "Galerie Mikropěstování", tam sa ich da davat 5 do jedneho prispevku (urobil som to podobne)
Původní příspěvek od Chose A.P. NN - 5.týden růstu
Tady je detail kořenů, jinak, poraďte mě, jak budu moct přidávat více fotek najednou? Někdy sem to kdysi četl, ale teď vůbec nevím. Díky
Jsi v malovatážní sekci, prostě v mikropěstování, proto můžeš ke každýmu příspěvku dávat jen jednu fotku.
Tak ať to roste, jsem zvědavej co vykouzlíš.
Nejde to z jediného důvodu a to, že to nemáš v galerii, ale pouze v Indoor-mikropěstování napiš si nějakému adminovi o přesunutí a budeš moci přidávat až 5 fotek k jednomu příspěvku.. Ať to roste
Původní příspěvek od charvik Nejde to z jediného důvodu a to, že to nemáš v galerii, ale pouze v Indoor-mikropěstování napiš si nějakému adminovi o přesunutí a budeš moci přidávat až 5 fotek k jednomu příspěvku.. Ať to roste
NN – od pátku na květu
Kytky se mě zdají být pěkně rozvětvené, a tak jsem v pátek přidal další zářivku fluoru 18W. Kytky jsou různě zohýbané a vše jsem včera prolil 2l vody se špetkou růstového hnojiva, příští týden, dám zálivku s hnojením na květ. Chtěl bych se zkušených zeptat, proč tam mám dávat obyčejnou úsporku s červenějším spektrem, když tam mám zářivky přímo dělaný na kytky a obsahují dostatek jak modrého, tak červeného spektra. Troufám si říct, že tyto zářivky mají nejlepší spektrum a krásně kopírují křivku fotosyntézy. Taky by mě zajímalo, proč jsou naprosto nevhodné rtuťové výbojky, když nám ve škole tloukly do hlavy, že právě ty jsou na kytky. A ještě by mě zajímalo, proč se tu nikde neřeší UVA a UVB záření. Díky