Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 1. zářivkový grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Chose A.P.
Nový Člen

Karma uživatele Chose A.P. - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak týden utekl jak voda a jsem tu s aktuálními fotkami.

Critical + - 2.týden růstu
Co víc dodat snad, že o trošku povyrostl 

Old Post 13-02-2011 v 22:04 PM
Chose A.P. je offline   Profil uživatele Chose A.P.   Find more posts by Chose A.P.   Foto galerie člena Chose A.P.   Click here to Send Chose A.P. a Private Message   Add Chose A.P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 18

NN - 3.týden růstu
Tady už se rozepíšu, kyti pěkně povyskočily. Na té pravé je krásně vidět, jak po zaštípnutí vyrazily 2 větve a tloustne ji pěkně stonek. Ta nalevo mě trošku trápí, min. týden, jsem ji uštípl suchý lístek a dneska druhý, nevíte, co sní je? A s prostřední jsem nedělal nic, ale přemýšlím taky o zaštípnutí.

Old Post 13-02-2011 v 22:12 PM
Chose A.P. je offline   Profil uživatele Chose A.P.   Find more posts by Chose A.P.   Foto galerie člena Chose A.P.   Click here to Send Chose A.P. a Private Message   Add Chose A.P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 19

Tady to mám přiblížený, předem díky za rady.

Naposledy upravil Chose A.P. 14-02-2011 v 14:45 PM

Old Post 13-02-2011 v 22:16 PM
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 20

U NN jsem u té středně velké musel oškubat dalsí listy a teď má jen 2 a u tý velky, jsem dneska taky 2 odstřihl. Nevíte co s nima je?

Old Post 17-02-2011 v 18:10 PM
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Critical + - 3.týden růstu
Roste pomalu, ale jistě

Old Post 20-02-2011 v 19:18 PM
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 22

NN - 4.týden růstu
Stonky pěkně tloustnou, jednu kýťu už ohýbám a ten "bordel" na listech zatím nikde není. Všechny kytky jsou zaštípnutý, ta rozdvojená podruhé. Jinak u všech 6 kytek je vidět, jak kořeny prorostly po celém obvodu květináče. Zatím zdar!

Old Post 20-02-2011 v 19:23 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

Čau.
Kořeny neradi světlo, esi dobře vidím tak to máš v uřízlejch petkách, omotej to alespoň izolačkou, samozřejmě neprůhlednou.
Nebo to přesaď.
Budu nadále sledovat tak si nech dařit.

Old Post 20-02-2011 v 20:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cernej
Stálý Člen

Karma uživatele cernej - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

cus

to nejmensi co po zakryti korenu muzes udelat
je ze trosku obohatis barevne slozeni ... cert vem silu svetla ale aspon tu barvu .... stacila by i usporka cece kolem 15 W jo a jinak jestli vylozene trvas na zarivkach tak barvicku co potrebujes najdes pod oznacenim ...neco kolem 3000 k a niz. proste trosku toho zlutyho a oranzoveho svetla. vis kazda bezna domaci usporka cece ,ale sezenes i trubice.
tak at rostou

Naposledy upravil cernej 26-02-2011 v 00:45 AM

Old Post 26-02-2011 v 00:24 AM
cernej je offline   Profil uživatele cernej   Find more posts by cernej   Foto galerie člena cernej   Click here to Send cernej a Private Message   Add cernej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 25

NN - 5.týden růstu
Tak kytky jsem dneska přesadil, do větších květináčů, řekl bych, že asi litrových, asi by snesly větší, ale tyhle sem našel na bytě, tak proč kupovat nový. Jinak substrát je nějaký starý univerzální pro všechny kytky, jen jsem do něj přidal perlit v poměru 3:1. Taky si myslím, že je čas přepnout na 12/12, tak mě to prosím posvěťte.

Old Post 27-02-2011 v 19:04 PM
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 26

NN - 5.týden růstu
Tady je detail kořenů, jinak, poraďte mě, jak budu moct přidávat více fotek najednou? Někdy sem to kdysi četl, ale teď vůbec nevím. Díky

Old Post 27-02-2011 v 19:08 PM
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 27

Critical + - 4.týden růstu
Critical roste strašně pomalu, všechny 3 kytky jsou zaštípnuté. Taky jsou hozený o patro níž, kam jsem namontoval další zářivku no a až to povyroste tak to šoupnu už ke kvetoucímu NN. Jo a květináčky jsou omotaný černou izolačkou - díky za připomínku.

Old Post 27-02-2011 v 19:13 PM
Motre
Stálý Člen

Karma uživatele Motre - 0% PěstitelskáKarma uživatele Motre - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ahoj, nejsom ziadny odbornik, bezi mi prvy pest, ale nemam pocit ze by Critical+ rastol zrovna pomali. ja ju mam sice pod 70W sodou, ale po 4roch tyzdnoch vyzerala hooodne inak. netrufam si odhadovat problem, kedze o tom sam viem ho..., ale skus pociitat FAQ, a zacni ho hladat ked z toho chces aj nieco vytazit a nemat to len ako zabavku/starost navyse. retaz je len tak silna ako jej najslabsi clanok. ked tak pozri sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=54781 a podla datumov si pozri ako to vyzeralo po 4roch tyzdnoch.

inak vela zdaru a nech sa to rozbehne!
PS: moj osobny nazor: ja by som este neprepinal a skusil nejak dohnat ztraty.

EDIT: ak chces pridavat viac fotiek tak popros moderatorov nech ti cely thread prelozia do sekcie "Galerie Mikropěstování", tam sa ich da davat 5 do jedneho prispevku (urobil som to podobne)

Old Post 27-02-2011 v 20:10 PM
Motre je offline   Profil uživatele Motre   Find more posts by Motre   Foto galerie člena Motre   Click here to Send Motre a Private Message   Add Motre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od Chose A.P.
NN - 5.týden růstu
Tady je detail kořenů, jinak, poraďte mě, jak budu moct přidávat více fotek najednou? Někdy sem to kdysi četl, ale teď vůbec nevím. Díky

Jsi v malovatážní sekci, prostě v mikropěstování, proto můžeš ke každýmu příspěvku dávat jen jednu fotku.
Tak ať to roste, jsem zvědavej co vykouzlíš.

Old Post 27-02-2011 v 20:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
charvik
Stálý Člen

Karma uživatele charvik - 90% PěstitelskáKarma uživatele charvik - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Nejde to z jediného důvodu a to, že to nemáš v galerii, ale pouze v Indoor-mikropěstování napiš si nějakému adminovi o přesunutí a budeš moci přidávat až 5 fotek k jednomu příspěvku.. Ať to roste

# Foliak No.1 2010

Pěstujdál

Old Post 27-02-2011 v 20:29 PM
charvik je offline   Profil uživatele charvik   Find more posts by charvik   Foto galerie člena charvik   Click here to Send charvik a Private Message   Add charvik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od charvik
Nejde to z jediného důvodu a to, že to nemáš v galerii, ale pouze v Indoor-mikropěstování napiš si nějakému adminovi o přesunutí a budeš moci přidávat až 5 fotek k jednomu příspěvku.. Ať to roste

Ten thread je umistenej správne.

Old Post 28-02-2011 v 19:32 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chose A.P.
Nový Člen

Příspěvek č. 32

NN – od pátku na květu
Kytky se mě zdají být pěkně rozvětvené, a tak jsem v pátek přidal další zářivku fluoru 18W. Kytky jsou různě zohýbané a vše jsem včera prolil 2l vody se špetkou růstového hnojiva, příští týden, dám zálivku s hnojením na květ. Chtěl bych se zkušených zeptat, proč tam mám dávat obyčejnou úsporku s červenějším spektrem, když tam mám zářivky přímo dělaný na kytky a obsahují dostatek jak modrého, tak červeného spektra. Troufám si říct, že tyto zářivky mají nejlepší spektrum a krásně kopírují křivku fotosyntézy. Taky by mě zajímalo, proč jsou naprosto nevhodné rtuťové výbojky, když nám ve škole tloukly do hlavy, že právě ty jsou na kytky. A ještě by mě zajímalo, proč se tu nikde neřeší UVA a UVB záření. Díky

Old Post 07-03-2011 v 22:44 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-06-2010 - 1. mikro grow 70w - 36 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás