Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
čuste dam sem zas par foteček s otázkou:Nerostou moc pomale??vubec se mi to nezdá.jedna vypadá na týdenní rozdíl od ostatních.snad se rozjedou mno.Největší s nejmenší
Lesk na kytky...??
1.Lesk listů květin
2.listové hnojivo
3.zničení plísní a škúdcú
4,5.něaký nepodstatnosti
Máme to doma tak so říkám proč ne...co vy na to? ale nevím jistě,zda to není jen na fíkus atd
Rozdielna veľkosť rastlín môže a zrejme aj je spôsobená hnojením. Nemal by si im ešte nič dávať keď sú také malé, a obzvlášť keď máš silne predhnojený substrát...v ňom je živín dosť na niekoľko týždňov (pozri na obal koľko udáva výrobca)...
Ja mám dobrú skúsenosť so substrátom na výsev semien a odrezkov ktorý normálne dostaneš v záhradkárstve (je minimálne predhnojený) v ňom to nechám rásť týždeň od vyklíčenia a až potom to presadím do riadne predhnojeného substrátu a hnojivá dávkujem len minimálne kým si kytice zvyknú.
Proste sa ti zasekli.
Maj sa
no právěže hned po tom posledním fotu se začali rozjíždět no...hnojím 2x týdně 1/4 dávkou...do konce týdne to blejsknu
jinak sem oběvil asi milimetrovej okraj listu co vypadá jak přehnojení...naposled jsem hnojil před 2ma dny...v neděli budu hnojit asi...dřív ne
Zdar... hele já uplatňuju pravidlo nehnojit v růstu Maximálně tomu dám desetinu dávky... mladé rostlinky spíš rády málo živin, za prvé aby pořádně rozjely kořenový systém a taky nejsou ještě připravené přijímat hodně živin, nehledě na to, že substráty jsou skoro vždy předhnojené, vyjma snad substrátu pro výsev a množení....
dobře vymslíme kompromis jinak jacky ta kvůli tomu rozdílu sem právě začal hnojit...byl už před tím.ale mozna to bylo genetikou...to seminko z keryho je ta velka kytka mělo klíček o 5hodin dřív než 2hé a vylezlo skoro 2 dny před ostatníma...
no tak to vyleze určitě podle mýho názoru stoprocenctne :-) jinak ten substrat strikej rozpračovačem tak 1 denně ale musis ho nastrikat dost aby se to dostalo dal...kdyz nemáš rozprašovač,sežeň někde nádobu od mistra propra nebo podobně,vypláchni 90° vodou(myslím že stačí normální ale jistota je jistota pak s tím 10 minut stříkej do umyvadla abys propral tu hubici a doplnuj 24hod.odstátou vodou.až vyreostou tak to dobře drží vlhkost...stříkat na stěny skříně a vsade kde to de ale nejlepsi na vlhkost je fakt do skrine mrdnout kam to de hadry mokrý a tak 1 denně je znova navlhcit...pokud by byly v blízkosti něakýho sodíku nebo podobnýho světla tak aspoň 2x denně...dál múžes dát na ofukovací ventilátor zezadu mokrou hadru(pokud ho nemáš moc slabej) + misky s vodou na zem a ta vlhkost tam fakt bude 100%ně optimální já mám plinku asi 10cm od 100w lampy kterou tam mám teď provizorně na přitápění a do suchá je až tak za 24 hodin...je jen o něco teplejší než okolí...
(urcite toho dost cíš ale co už )