Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, s tou teplotou rozhodne neco udelej.....me nocni teplota klesa na 18st a je to v pohode... ono kdyz si spocitas kolik te bude stat primotop tak uz se ti vyplati to poradne za izolovat polystyrenem nebo necim jinym........ co se tyka ventilatoru tak by mel bezet porad ale treba na mensi otacky co by vyrezil treba regulator.... v boxu se musi menit vzduch...... za hodinu by se mel vymenit az 50x
a ofuk bych dal take klidne mensi .... drzim palce
přepnuto na 12/12 zapnul sem ten přímotop ale nevim no jestli jim to bude vadit uvidíme ale nevipadá to tak hrozně viz foto.
To já vim kolik žerou ty tělíska to je hotovo takovej male hajzl a bere si to i klidně 2 kw to bych se už asi nedoplatil za proud tenhle sice svítící si bere 400w na první stupen de mu přidat ale těch 400w si myslim že bude stačit .
takže 18 den 12/12. nějak nepočítaně mi ještě vyrostli že sem to ani nečekal .ale ještě mám půl metru rezervu tak doufám že už moc neporostou do vejšky .jinak co vy na to docela pěknej prales
Kytky vždy po přepnutí vyjedou nahoru, některé sativi klidně i 3x tolik.. A ty spodní větvičky a mini šišky klidně vystříhej, z těch nic stejně nebude, tak ať jde většina energie do vrcholovek..
Takže přídávám další fota kytky sou ve 46 dnu květu .byly tam asi 4 hermouši ale jenom lehce kvetly včas sem na to přišel a kuličky otrhal.třeba na jedný paličce 2 semínka to neni tak hrozný příště na řízky seru jedině semínka to je jistota..jinak spokojenost vosypaný sou docela dost deně spolkonou 20 litrů vody ted jen odhadnout kdy je sklidit ale počítám tak 55 až 60 dnu že bude kosa.plísen žádná takže pohoda