Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
24.9 to sotva nakvetalo, tak z tohodle roku jsem byl opravdu hotovej, plísen plísen, ale co musim uznat tak danny bou opravdu odolná rostlina , v doby kdy sq byla celá v prdeli db mel zplesniveleóu 1 vetvicku
12.10 poslední fotos, dalsích 14 dní jsem byl řekneme pracovne vytížen , a po 14 dnech kdy edovi chybel tak mesic (s tím jesm ale počítal, mile prekvapení se nekonalo) sq byla z 80%pryč, a jedinej dany byl jakš takš hotovej + 14 dní by mi nevadilo, se konala sklizen :-)
SCHRNUTÍ: sklizeno +/- 400 g , 150 zbytek z lesa a 250 u fiama, k modelum muzu rict ze ed rozenthal se opravdu nehodí ven , i kdyz nereknu nic novýho, jinak by to zbytek stihnul, kdyby nebyl pocatek kvetu zpozden o mesic, nejsem jediný komu se to letos stalo,jinak smokereport dam velmi jednoduchý, nebudu tu psát o tam co me dalo vic jesli to nebo tamto, je to o tom kdo preferuje jakej high, zkrácene ice, mazar, stoned, a docela tezkej , obcas jsem se neubránil pocitu ze nadesla moje poslední hodinka :-D vzdyt to znáte, white rhino, dynny, a sq, do pohody, kour do spolecnosti, na ven, k vínečky atd
ZLEPSENí : na ven uz nebudu kupovat znackový hnojky, je to opravdu vyhazování penez, a nic zvláštního se nedelo, leta jsem jel hnojiva z kopriv a hoven vseho moznýho, zadny postriky specialní atd. a rust probihal beznou rychlosti,i kdyz je fakt ze rezy jedou jinou strukturu rustu (jedou do keříku a teahnou se tolik, no pristi rok se vracím k bio hnojkam a uvidi co z toho bude nebo nebude, dale jsem po leta praktikoval ochranu rostlin pomoci rybarských hacku (navazete hácky na ryby s protihrotem a ovesite kytku hlavne centrály, trik je v tom dat na kazdou kytku stejnej pocet at to nemusíte nikde psát a zapisovat, rekneme ze cislo 10 je to vase,na podzim pri sklizni sundam z kazdý 10 hacku a vim ze ja se nenapíchnu, ale kdyz behem roku prijde zmrd , a zacne rvat palice ejhle a ma zacek v prstu, a verte ze te je nic moc , musí se but silou vytrhnout nebo rozriznout maso a to neni prijemný verte mi ( JSEM RYBYAR NE ČORKAŘ PROTO VIM JAKÝ TO JE :-D:-D :-D) letos jsem nepraktikoval protoze se mi corky poslední leta vyhýbaly a vymstilo se mi to takze na presrok se k tomu vracím , metodu jsem prevzal od australských pestitelu.....uz nevim ceho to bylo ale bylo to legalní :-D:-D taky se tak chranili pred zlodeji tot vse
takze tot vse co jsem chtel rici a ukázat,konstruktivni dotazy a pripomonky jsou vítany, dekuji vsem co se podileli na mem pocinaní at primo nebo neprímo, kamaradi co se mnou litali po lese ale i matkaru, co jsem od nich mel geny, mejte se a at se tady sejdem zase na podzim tentokrát v roce 2011 s usmevem na rtech ALOHA growerstvo