Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow čau chtěl jsem napsat to samý jako samolebka, ale nebyl jsem tak rychlej :-) každopádně si myslim že ten přeřadník tam nebude jen tak, že to bude kůli těplotě, ale to byhc raději vymyslel něco jinyho, nebo aspon nějakej kryt na to, než riskovat zkrat.
lidi kdybyste si přečetli příspěvky a nekoukali jen na fotky, tak tam má napsano, kde je waterfarm, neni to vidět, protože jsou ty květináče tak zarostlý jemu to evidetně stačí na porovnání, že vidí že ve waterfarm, je jungle ,že neni vidět na květináč,ale spíš jako porovnání by chtělo mít v každym systemu něco z řizku něco ze semen a něco z regularu a ne to mít každý v jednom , protože pak nevidíš moc ten rozdil bych rek.. ve waterfarm typuju že sou samý řízky a ani jedna ze semene vid?
Takže předřadník nejni na zemi ale na dřevěný kostce 10cm nad zemí je tam takhle blbě proto źe jsem přidal druhou 4kilovku na rychlo příště vychytám někde plácek na zdi
srovnání je to v především co a jak roste a hlavně jakej systémek si vyberu do budoucnosti a hlavně z čeho to všecko pojede
takže jsem naklíčil pár femek , pár regulárů mno a zakoupil pár řízků
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow čau chtěl jsem napsat to samý jako samolebka, ale nebyl jsem tak rychlej :-) každopádně si myslim že ten přeřadník tam nebude jen tak, že to bude kůli těplotě, ale to byhc raději vymyslel něco jinyho, nebo aspon nějakej kryt na to, než riskovat zkrat.
lidi kdybyste si přečetli příspěvky a nekoukali jen na fotky, tak tam má napsano, kde je waterfarm, neni to vidět, protože jsou ty květináče tak zarostlý jemu to evidetně stačí na porovnání, že vidí že ve waterfarm, je jungle ,že neni vidět na květináč,ale spíš jako porovnání by chtělo mít v každym systemu něco z řizku něco ze semen a něco z regularu a ne to mít každý v jednom , protože pak nevidíš moc ten rozdil bych rek.. ve waterfarm typuju že sou samý řízky a ani jedna ze semene vid?
Mno je fakt že ve WF jsou jen řízky v dalšim květináči kde je hlína jsou femky a v dalším regulary ,mně osobně jde jen o to abych si vyzkoušel co a jak poroste páč jsem slyšel mraky názorů typu jedině hydro a jedině hlína ,všechno má svoje ale podle toho jak a co roste tak zatim vede jednoznačně WF už jen z toho důvodu že mi to ventilátor nevysuší a že se nemusim bát přelití
Díky za karmu zatim si myslim Že nejni zasloužená tak se budu snažit
nicméně je zajímavý sledovat vývoj palic u regularů, řízků a feminizovanjech semen
po 16ti dnech
regulary White Widow a Blueberry dělaj dlouhý palice alespoň zatim maj nejdelší a největší škoda jen že ze strachu z hermafroditů jsem z původních 9ti vzrostlých nechal už jen 3 málem jsem je holky obrečel nasadily moc hezký palice mno jenže ty bambulky tak vypadaj pupeny samčích a těch tam pár bylo ,ještě čekám na jednu jak se vybarví ,má největší palici mno a ze spodního patra vylezly 2 bambulky
Femky ty jsem zastřihnul fimem už na růstu udělali hezky košatý stromky nicméně palice jsou zatim nejmenší ze všech ostatních a teď mi docela vylezly do výšky Shining silver haze údajně indica
Waterfamr to je křovisko oproti řízkům,femkám a regulárům co jsou v hlíně maj nejtlustší stonky, nejvíc sekundárních výhonků a o listech ani memluvim těch je mrak California indica , co se týče chmejří a velikosti palic je to srovnatelný s řízkama Apolla 11 jenomže v tej WF ty kytky maj mnohem víc sekundárů takŽe toho musej víc krmit už jen z toho důvodu můj příští grow bude hydro sice mi hapruje Ph ale to snad nebude takovej problém upravovat když budu mít hnojky a vodu ve velkym rezervoáru ve kterym si budu moct i něčim zamíchat , ve WF to zatim řešim hrnkem kterej napouštim z tej hadičky co je vyvedená ze dna mno a párkrát hrnek naplnim a naleju vrchem zpátky a pak měřim ,tak jako tak musim chvíli čekat než se to promíchá