Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, to jsou oni. Ještě nad ně dávám "korýtko", vylepený odraznou folií, aby šlo všechno světlo dolů.
A sodík mám už připravenej, zkusím příště a porovnám. Podle barvy a spektra (spektromert z CD - někde to tady je posaný) bude mít ještě víc červený.
jo a mimochodem, specialne tahle OSRAM DELUX se mi hodne osvedcila. Zkousel jsem ruzny levnejsi, ale tak dobry to nebylo. Taky jsem porovnaval dlouhodobe 4x21W usporky proti 75W sodik (na 2 kytky) a usporky byly spis lepsi
sry ale tohle nemohlo vyrůst pod 4 usporkama...takhle vypadaj paldy pod minimálně 250W sodík, na kterej se co se týče spektra a vysvícenejch lumenů hrabou z dosti daleký vzdálenosti...
2 loex: ale no tak podiwej se na to porownani s nowinama dyt ty palicky sou malinkaty a z mejch zkusenosti plyne ze budou zrejme i dosti ridke ale nechcu nikomu kazit radost nebo tak ale pod pul stowkou sodikem sem mel palice fakt tak dwojnasobny a ty twoje usporky maji skoro sto watu to by se sodikem bylo ine kafe
2 ostatni:k+ a za co za to jak je to olepeny to je tin ze zariwky wyzarujou pomerne dost uw zareni (rozhodne wam nechci kazit radost ale...)
2 vsvadlenka: zkus stowkowej sodik a budes welice prekwapen aji ja sem byl
ps: nechci nikoho urazet nebo nekomu do neceho kecat delejte si co chcete to co sem napsal berte jako doporuceni