Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
záleží na druhu, jaký máš a jak to dáváš klíčit. Já to dávám na namočený kapesník, který přehnu a zabalim do igelitového pytlíku, pak s tim na topení(max. 30°C) a do týdne mi vylezla většina.
Hoj je to krásne ale neches už presadit to Kiwano zda sa mi ze ma maly kvetináč hod to aspon do 1l ale čim vetši tim budu viacej plodov ta rastlinka potrebuje hodne tepla a svetla a bude raast ako divá.
Kiwano presadene do vacsieho. (nie o vela ale nemam miesto na velky kvetinac) ked bude teplo poputuje hned do sklenika
Hnojenie- teraz trochu prihnojujem ( do vody na polievanie pridavam trochu batguana) a cez leto také tie BIO hnojiva (koprivy, slepicince, .. ) a mozno Kristalon
Grodan kocky sa chystam kupit ale zatial som sa k tomu nedostal
Do not drink alcohol and drive, take LSD and teleport