Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já zase nechápu proč něco napíšeš, nedas odkaz na tu zarivku, nenapisec co to je zac atd. a ani se nezamyslis nad tim, kolik by jich bylo potreba, aby si dosahnul stejne efektu.
chtěl sem se zeptat zda nekdo zkoušel stejne rostliny rozdělit a jednu ozařovat a druhou ne aby byl vydět rozdíl ?já hledas i s mocnym googlem a nic .Jedine co sem našel jsou příspěvky že to maka a ma to dobré učinky na zvyšení pryskiřice ale nikde sem nenašel porovnani jako třeba sodik/led panel
Pokud by opravdu fungovalo, tak by to byla bomba. Minule kolo jsem mel opravdu vazny problem se skudcema a tech chemek co jsem na to musel nakonec nalit byla tuna. A stejne ten vysledek nebyl uplne dokonaly. Desinfikovat UV (asi C) svetlem by bylo opravdu optimalni. V rychlosti jsem hledal cenu, nasel jsem web clean ligth apod., ale nikde nebyl cenik nebo dokonce e-shop s moznosti zakoupeni. Nevis cenu tehle srandy?
Ale v tomhle vlakne se puvodne resilo UVB, ma s tim nekdo nejaky pokrok?