Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Czus. nejaky foto? urite to muzes motat dokola a ne jenom nahoru uvidis, snad to to nepreroste, zase na druhou stranu budes mit fakt poradnej korenovej system
Zdar tak dnes jsem si pohral z časovačem nastavilsem ho at svití od 15hod do 9hod ráno takže pokud správně počítám tet to je na 18/6 místo 24/0 co jelo do tet...
dnes jsem trochu zapletl i když pořád ještě není co zaplétat až bude nějaká rapidní změna dám fotky ..
jinak teplota je 27°C vlhkost neměřím... noční teploty jsou cca 18°C
Tak tady mám pár foteček sorry za kvalitu ale mám jen mobil jinak zapletam jak to jen jde ale zatím to má 5patro a větve jsou malinke tak snad za týden budou lepší fotky