Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaues, no jasny no, taky s tim moc nepočitam. ale chci to zkusit zaplnit cely a 150 sem koukal že lidi davaj v takovej vscrogach v klidu pod 150 a to nemaj dokonale zaplněný pletivo. ale samozřejmě zaleží na modelu... no uwidime jak to dopadne :-) je taky pravda to s tou cirkulaci, moh bych udělat že do toho spodního pletiva ,který mám připravený ,přidělal doprostřed pod vybojku pc větrák a jednoduše, nevyužiju přimo střed ale okoli a tam si myslim že to nebude už nejhorší s tim světlem a zaroven pomůžu cirkulaci a furt tam mám mam volný místo místo toho větraku. protože prostě ten květináč je malej a muselo by to pletivo mít atypickej tvaar a ne kulatej, ale na to prdim , to spíš tam dam ofuky z pc vetraku a nebo tam roztahnu tu kytku v bublaku pořadne. díky moc za rady chlape!!!!jo a moh bys mi poslat link na to jak vybojka vyzařuje to světlo. klidně do pm nebo sem jak chceš.
Jo to je podle me dobrej napad to s tim vetrakem pod vybojku, hele ten obrazek sem nasel nekde na icmagu, ale fakt ted nevim kde, takze kdyz na nej zase narazim, tak na tebe budu myslet a dam ti to sem
Mimochodem nechces postnout zas nejaky fotky jak to pokracuje ?
jasný tědka jsem fotil. du to uplodovat. za chvili to tu bude
:edit tu jsou tu.- roste to pěkně :-) nemyslim že by vypadali že jim chybí nějaky spektrum pod ct z plexiskla :-)stonky silný ,rozestupy mezi patrama dobrý... tak můžete komentovat. trochu jsem to předělal ...
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 07-01-2011 v 17:55 PM
je to zrowna po zapletení , proto jsou některy listy takový zkroucený, jak koukám na fotky. a ty fleky. jsou tam z dřívějška když jsem zkoušel rosit za přimýho světla.. a sou tu dalši fota.
taky zdravím,todle ale neni můj začatek, začinal sem pod 50w soda, pak 70w bubbler taky scrog ala gman na květ sem přidaval i tu 50, pak,pak sem měl pučenej homebox s 250 a těd jsem si postavil todle vlastní :-) a jsem s tim spokojenej :-) snažim se, proto jsem to i zastřihnul hned co jsem je zasadil do hlíny, aby už rovnou jelo víc věttví- protože se mi fimkou na některejch povedlo i 5 větví...tim padem si myslim ,že to tědka doženou ,to co ztratily ze začatku , protože se tak na tejden zasekli.
Práwě parazitu se bojim , v bytě mám i jiný rostliny na kterejch mám smutnice a to jsem zkoušel i tabakový výluhy(tabak mi tu ještě furt roste) . v pokoji kde mám box, žádny jiný kytky nemám, ale občas naka muška zaletí i tam , protože jsem už zabil jednu mušku kterou jsem viděl zaletět do skříně a tomu se prostě nedá zabranit, mám na přítahach všude přidělaný filtry do digestroře který budu použivat i na odtahu jako pachový filtr. ale jak otevřu skřin , tak mi tam může zaletět, stejně jako mám psa, a dicky když si něco vypěstuju tak z toho vyndavám psí chlupy :-(((( proste ve skřini je podtlak jak jí otevřu, tak mi tam dicky nějakej chlup zaletí, a to sem začal luxovat častejč od ty doby co mam box, abych to eliminoval...... no snad mi žádna muška tam nezalezla už do hliny a nenakladla nic, ale koukam tam dost často a myslim že bych viděl kdyby tam byli další.a taky tak mám pro prevenci žlutou lepovou desku na tyhle letající mrchy, který mám i v bytě a tam jsou plný za pár dní, a na ty ve skřini neni žádnej, ta lepová deska slouží k detekci práwě, tak snad tam žádný nejsou jinak by si tam sedli si myslim :-)
koukám jde to vidět i z fotek jak zaplejtam, ohejbám všemi směry , a snažim se vyplnit tědka spodní část pletiva pořádně a pomalu budu postupovat nahoru, ale budu to mít na růstu tak měsíc no.A budu se snažit využit ten prostor na maximum, můžu mít kytky klidně 1cm od ct, tim pádem tak max 5cm od výbojky. a ty myslíš že to teda nemám zastřihovat vůbec? taky myslim že už nemusim, tědka jede dost větví. ale klidně bych ještě aspon jeden vrch u každý zastřih aby se rozjeli ty spodnější větve..., protože řízky jsou rozvětveny už krásně od spodu od rw kostky některý, a ty spodní větve rostou hrozně pomalu, oproti ten vrchum... a myslíš že by folie udělala svoje jo? já do ty skřně nemůžu koukat bez slunečních brejlí-po půl minutě bez brejlí vidim fleky a divně..to jsem tědka pěstoval v homeboxu ve kterym ta intenzita světla nebyla zdaleka tak výsoká, tam sem měl strčenou hlawu pár minut bez brejlí a nic, možná je to tim že je toho světla na ten box dost. a ten mylar má taky bilou barvu, takže si myslim že je to srovnatelný s nátěrem primalexu polar :-) ale spíš sem přemejšlel o ty hliníkový lepence z obi ,jak tu někdo používal..... jinak uwidim no , já doufám že se k tomu g/w aspon přibližim, jelikož gman dal pod 150w 150g a pod 250w sklidil mín ale , ale to pletivo nemělo rozhodně zaplněný celý a psal že pod 250w ve stejnym rozměru to má větší potencionál- větší šišky,víc to prosvítí-můžu si dovolit větší jungli a že by šlo dosáhnout lepšího výsledku ale že to z jeho testu neplyne. tak snad to vyjde mě :-) kdybych si nechal poradit a zvolil jen výnosný genetiky, tak si myslim že bych s tim problem neměl, ale takhle , když tam mám různorodý genetiky tak newim newim
čau lidi ještě bych vám chtěl řict že na poslední fotce v příspěvku 19. můžete vidět jak jsem pořešil zvlhčování.
zvlčování funguje na principu vzlínání vody jak jsem se zde dočet :-)
Nahoře přilepená silikonem sklenice s vodou zktere visí hadřík(dobře nasakující zarověn dobře profouknutelný, musí mít spád-směrem dolu-jinak to neteče po hadru) který je připínáčkem připnutý pod ofukovým ventilátorem který jej profukuje a zarověn se odpařuje od tepla v pěstírně.zbylá voda která se nestihá odpařovat zkapává do spodní sklenice která je položená v květináče pod ventilátorem. ze začatku mi usychli konce listů, a tědka už ne,ale může to být , tím že si rostliny zvykli na malou vlhkost, nebo s rostoucí zelení stoupá vlhkost nebo todle.......
Každopádně RADA todle, když se doleje 2x denně, tak se vypaří sklenička , toje 200ml, stačilo by ve větší pěstírně, větší nádobu, nebo na ten hadr přívest vodu akvarijní trubičkou řízenou pomocí škrtidla, tak se to podle mě může hravě vyrovnat zvlčovačům , stačí mít velkej ofuk kterej dost fouká, což pc větrák neni .... jo a normálně položená sklenice se nevypaří ani tejden....... třeba s perlitem je to lepší ale to jsem nezkoušel, ale todle jje rozhodně učínnější.....
Rostliny jsou těd na fotoperiodě 16/8 a rostou asi 3.týdnem asi ještě týden růstu a přepnu. Spodek pletiva mám už pěkně zaplěnenej . akorat ta holka v bublaku mi přijde že roste pomalejc než ostatní.ale toje možná tim že měla 4 dny obyč vodu s peroxidem na vyčištění kořenů a teprv včera dostala vodu s hnojivem.
Taky jsem nasadil spodní pletivo, na kterym je položený pc ventilátor a do zbytku místa propletu pár větviček aspon :-) Jinak daří se jim pěkně si myslim :-) ,jak je proplejtam tak začnou vonět pekelně :-)
Zdar groweři, tak jsem tu s novýma fotkama .
Rostliny jsou těd na fotoperiodě 16/8 a rostou asi 3. týdnem. ještě asi týden růstu a přepnů na květ.Dnes jsem trochu zapletl , přidratoval pár větviček.Nasadil jsem spodní pletivo, na kterem je položený pc ventilátor a do zbyleho prostoru pletivu natahnu aspon pár větviček :-) a pak přepnu a zbytek potáhnu nahoru.
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 13-01-2011 v 17:06 PM
Jinak daří se jim pěkně, co myslíte? maj krásně sytě zelenou barvu , tlusty stonky a když zaplejtám, tak začnou dycky pekělne vonět :-) Akorat všechny fotky jsou žlutý, protože jsem zapoměl fotit s bleskem. ale přisvěcoval jsem si stejnou lampičkou jako minule, tak jsem myslel že to bude stačit.
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 13-01-2011 v 17:37 PM
čau lidi tak jsem tu s aktualizací.Rostliny mají za sebou víc než měsíc růstu, spodní pletivo už je celkem vyplněno, tak myslím že už bych mohl přepnout na květ , co myslíte??? pletivo je zaplněno asi 20-25cm od kvetináče, a zbývá 30, počitám aspon ze 100% nárustem po přepnutí, ale radši mám rezervu a nad pletivem je ještě volný prostor kdyžtak :-)
akora ta holka v bubleru nějak pokulhává ani kořeny nevypadaj zdravě, ale to maj barvu od toho hnojiva prostě, ale roste , ale sakra pomalu.uvidim no byl to pokus.
čau lidi, tak jsem včera dostal darem od kamaráda, zbytek ah grow, takže jsem tam holce do bubleru přilil ještě 1.5 ml na 1l složky grow, a nechal jsem tam ten roztok ,v kterym byla ted: metrop na květ(bloom + mr2) + peroxid . Mimochodem, AH je podle me vopravdu nejvetsi reklama na hnojky z gshopu, dival jsem se a má uplně mizernou koncetraci, ta složka grow obsahuje mín dusíku než složka na květ od metropu tak doufám že se tědka zpraví , když dostavá jen hnojky určený do vody.....
Jinak jak jsem řikal ze stoupací zelení ,stoupá vlhkost, už tam je přes noc, když jsou vypnutý větráky 48% :-) ale přes den, furt stejný.
Max ještě tejden růstu a přepnu. už tědka svítím jen 15 hod.
Zdravim vas, tak jsem tu s updatem, dnes jsem se rozhodl , že přepnu na květ.Rostliny rostly víc než 30 dní,nevím přesně asi 33,taky jsem si nařezal pár řizku a ani to nebylo poznat na hustotě pletiva.Včera dostali rostliny v hlíně 3. dávku hnojiv .
Taky jsem vyfotil rostlinu v bubleru, protože jsou už vidět známky zlepšení, jak na kořenech i na rostlině a podle mě to rozdejchá. V roztoku v bubbleru je 1.5 ml grow od ah a 0.5ml od dvou slozek na kvet od metropu a peroxid.
Taky jsem nainstaloval novy ventilator a pri manipulaci jsem urazil ct, tak zkousim jeslti to neuchladim bez ni, proto jsou fotky bez ct.
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 25-01-2011 v 19:13 PM