Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Ako máš napísané pri Mountain Jame a Jackovi Hererovi, tak mne sa zdá, že to je presne naopak. Ale to sa ešte uvidí. Skúsenosť mám so všetkými odrodami, ktoré máš teraz v boxe, najmenej poznám Critical Mass, ten ešte len spoznávam.
Rozhodne však nedám dopustiť na Jack Herera (ten je jednoducho iný) a S.A.G.E. - o ňom som premýšľal nedávno a začína mi dosť chýbať. Enormná tvrdosť šišiek, vynikajúca orosenosť, typická vôňa a silný stav. Pre mňa je to jedna z najkvalitnejších odrôd. Marihuane zdar!
No ty dve jeste nemuzu posat na 100%, ale MJ jsem mel minule kolo, koukal jsem na nej do indoor galerie, a rekl bych ze je to on. U toho druhyho si nejsem tak jisty (u jacka). Kazdopadne criticall nevypada k zahozeni. Mam tu 2 phena. Jedno dela protahly salamky, mene listnaty, hodne prorostle ale ne tak macate palice, to druhy mi silne pripomina chronika. Macaty palice, ale proste jiny nez u toho phena 1. Na cheese se tesim, vypada to, ze vynos z nej bude nej, malo ale opravdu malo listu.....cista palice :-) No a sage je jak pises....uz na pohled tezky a prorostly palky, na muj vkus ale dost listnate, ale stonky ma jako hrom. Jen tak se neohyba. Jinak dik za karmici.
Zrejme sa mýlim, naživo bude rozdiel vidieť lepšie. Naposledy som videl veľmi pekný CM u Čepry (v galérii). Niečo také by som chcel dosiahnuť. Pokiaľ máš S.A.G.E. od matkára, od ktorého som mal ja (h), tak ten ukazuje svoju nádheru v neskoršej dobe kvetu. Už viacerí groweri sa tu o tom presvedčili a ja patrím medzi nich. Práve to sa mi nezdá, že píšeš o listnatosti šišiek, pretože práve u S.A.G.E. som mal veľký pomer kvetov k malému počtu listov. Ale veľmi záleží na podmienkach. Už sa mi podaril enormne obrovský ker, ale aj rastlina v podobne menšieho centrálu. No keď sa S.A.G.E. zadarí, nejeden skúsený grower zakašle.
JJ, asi mam sage od toho samyho cloveka. Mozna jsem to spatne popsal, ne hodne listnaty, ale s macatyma listama, hodne indikoidnima. SAGE ma opravdu macaty palice, a uz od pohledu fakt tezky, ale ty listy stini. Nejsou jako u toho cheese, kdy ho zdobi par tenkych sativovych listku. Kazdopadne zatim nic novyho pod sluncem, i kdyz hodne povedeny. Ale jeste mam casu, tesim se az odpalim prvni brcko, myslim ze nadseni z teto genetiky urcite vzroste a ze mi ukaze co je v ni.