Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fiste
všechny nesamokvetoucí modely jsou kříženci mezi Indikou a Sativou.
mno to neni uplne pravda, ale ve vetsine pripadu tomu tak je
jinak pravda ze zrovna tenhle model bych si na out asi taky nevybral...nevim kdy to zacne kvest, ale sklizen bych videl nejdriv na konec rijna spis pozdeji...
koukni spis po necem kde mas jistotu... je hodne out modelů co dozrajou na prelomu zari a rijna a kvalitou to neni zadny seno
Zdravim groweri.
Chcel som sa podelit a zaroven opytat na moj 1. grow.
Specifikacie: Model: Early XXX (Ministry of Canabis) feminized PH: 5.8 Substrat: Keramzit + Grodan rockwool Zalievanie: Drip (3x po 2 minuty) Osvetlenie: 400W sodik (50cm od vrcholku)+ 75W usporka 5000K, CRI 95
25. den kvetu Momentalne hnojenie: AH Bloom, Micro, Enzymes + Plagron PK13-14(0.7/ml)+ Plagron Phytamin + Atami Bloombastic(0.7/ml)
Musel som dat klony na kvet, ked mali cca. 30cm.
Matka z ktorej klony su, som dal na kvet skorej a cca 25dni mala velmi zle podmienky - 10 stupnov Celzia, preto sa to odrazilo aj na velkosti palic.
Moja jednoducha otazka je, ci vyzeraju tieto palicky ako 25. den kvetu.
Pokusim sa nejak pridat fotky.
1.-4.foto - 25.den kvetu
5. foto - Matka cca.70ty den kvetu
to Warlock - Dik. No mas pravdu, vlastne to je Early XXX, niekde som nasiel ze sa tato odroda vola Early XXL, co asi nebude tak, overil som na oficialnej stranke seedbanky. Co sa tyka toho 25. dne kvetu, myslis ze to bude OK? Ako si bol spokojny s velkostou palic a ucinkom?
Fuuu, mas to hezkyy. Ako dlho boli na raste a ako dlho na kvete?
Ja sa takej urody nedockam, lebo mam strasne okliestene podmienky (cca 80 cm vyska boxu).
Na out sou asi opravdu lepší modely, hlavní problém v našich zeměpišných šířkách je dozrávání, takže je lepší vzít nějakej ten Early skunk, Durban,... nebo tak něco, teda když si nechceš hrát a chceš mít jistotu v úrodě. Tady ve fóru najdeš spoustu informací co se osvědčilo. Když si spočítáš kolik máš týdnů při fotoperiodě aspoň 10-11h tmy do reálně možné sklizně - a věř že v prosinci sklidíš tak možná plesnivý nic - tak nedostáváš obvykle ani 7 týdnů. Např. tam kde bydlím já je bez větších rizik plísní reálný sklízet nejdýl do půlky října a to se musí zadařit podzim, pak už mrazíky, a podobný sra*ky.
1. Detail klonu.
2. Kus osadenstva klonov.
3. Matka (4. den na AH Final Solution)
nakolko bola osekana o cca. 8 vetviciek, tak je chudatko taka mensia.
Neskor bola na raste 10 dni este a isla na kvet.
Kytky pěkný, ale pod 4kulí by šlo udělat mnohem víc - se podívej po jinejch threadech. 50cm je zvlášt s CT docela daleko... a mohl jsi mít větší květiáč ;-)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Cau Piklstain,primo z MOC jsem neobednaval,kopoval jsem z Klecka.cz a nemel jsem sebemenci problem.Mel jsem Nepalese Dragon,vyklicilo 5 z 5,jel jsem je pod 400w,vsechno v poradku akorad ke konci kvetu jsem mel mali problem s houbovitou plisni,ale to bylo velkou vlhkosti v boxu.Z 5 kytek jsem mel slabych 220g.Spokojenost.Ted budu skouset od MOC Carnival a stoho udelam serial do Indor galerie.