Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
47 den květu, krmím někdy 3ml/l, někdy zálivka čistou vodou. Dnes jsem otrhal některé listy kvůli prostupnosti pro světlo, na fotce kytky před otrháním.
Přátelé, kolikátý den doporučíte sklidit JH ? Mám se řídit informacema u seedbanky ? (45-55dní) Nebo tomu dát klasickou šedesátku ? Nebo počkat, až bude polovina blizen seschlých, což je už nyní ? Díky
Tak dnes po 55 dnech květu a desetidenním flushi to přišlo. KOSA ! Holky vypadají docela hezky, na fakt, že celý grow probíhal při extrémních teplotách 2-20 stupňů Kytek bylo sedm, tak jsem udělal snímek každé. Dnes bych na to šel úplně jinak, oholil bych spodky a nenechal to takhle se vytáhnout, ale o tom jsou zkušenosti do dalšího kola Takže zde slečna číslo 1