Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No me uz prakticky taky, zbyla mi jen jedna kyticka z tech 4 co jsou na posledni fotce. Stale je nemocna, mam strach, ze to do konce kvetu neprezije...
Netusis co to je, nebo jak se to k tobe dostalo? Chtel bych o tom zjistit co nejvice...
U mne se to třeba vyskytlo po tom co jsem nechal křovinořez v cimře vedle boxu.Bojoval jsem s tim 14 dní.Biool na nic.Konečné řešení byly dvě dávky mospilanu.
Mrchy zahubeny,kytky zachráněny.
Původní příspěvek od krasus na prvni foto to vypada na trasnenky hele co me vzdy pomohlo 100% byl dursban nasypes trochu do kvetinace a potom na postrik omite
oboji se da sehnat treba v obi do 100 Kc
No na to prvni foto možná ale jak sem cetl tak to střikaś polyversem a v tom je houba ne? A vše to ostatní vypadá jako začinajicí listová plíseň , můj názor Hlava
Tak se mi tu rozlejzají třásněnky 3x jsem to stříkal talstarem 0.5ml/l s odstupem cca 3 dnů, ale po nějaký době jsou zase zpátky a přijde mi, že jich je ještě víc. Mám zvednout koncentraci, nebo jak s nima bojujete vy? Projevuje se to nějak zásadně na výnosu?
Cau, hele doufam ze to tu nezasravam, ale nejspise opravdu bojuju proti timhle svinim, ted jsem je zkoumal mikroskopem, jsou celkem rychli, maji i takovou zuzenou prdel a na nich jakesi 4 chloupky. Ale. stribrne plosky na listech jsem mel pouze na par listech, spise mi mou kytku(ano sice salvej ale trpi stejne jako jakkakoli rostlina) poziraji, okousane listky-zvlaste ty vrchni malde, stavnate. Na spodnich listech jich je malo, zkusil jsem cosi v zahradkarstvi, asi je to zredukovalo, ted jsem zkusil biool a nerekl bych, ze to ma valny ucinek. Takze nejspise zkusim roztoce+ lepove desky, ale stejne poridim nejakou chemku, jelikoz cervi je pozerou na ex,ale co potom, nedaji se nikde uskladnit oproti postriku. Zase nikde nenachazuim zadne male cervne hovinka, jen suche casti listi, takove kolecka a ohlodane nove listky. Takze se chci ujistit ze opravdu bojuju proti trasnenkam, zkroucene listy jsou asi nedostatkem vlhkosti. Zadny jiny dalsi druh parazitu jsem nenasel. Takze mam ted hodne otazniku . Diky predem za rady
Původní příspěvek od IPX Cau, hele doufam ze to tu nezasravam, ale nejspise opravdu bojuju proti timhle svinim, ted jsem je zkoumal mikroskopem, jsou celkem rychli, maji i takovou zuzenou prdel a na nich jakesi 4 chloupky. Ale. stribrne plosky na listech jsem mel pouze na par listech, spise mi mou kytku(ano sice salvej ale trpi stejne jako jakkakoli rostlina) poziraji, okousane listky-zvlaste ty vrchni malde, stavnate. Na spodnich listech jich je malo, zkusil jsem cosi v zahradkarstvi, asi je to zredukovalo, ted jsem zkusil biool a nerekl bych, ze to ma valny ucinek. Takze nejspise zkusim roztoce+ lepove desky, ale stejne poridim nejakou chemku, jelikoz cervi je pozerou na ex,ale co potom, nedaji se nikde uskladnit oproti postriku. Zase nikde nenachazuim zadne male cervne hovinka, jen suche casti listi, takove kolecka a ohlodane nove listky. Takze se chci ujistit ze opravdu bojuju proti trasnenkam, zkroucene listy jsou asi nedostatkem vlhkosti. Zadny jiny dalsi druh parazitu jsem nenasel. Takze mam ted hodne otazniku . Diky predem za rady
Co to je za kopřivu? :-D Sorry, jenom joke. V každým případě zajímavá genetika, ještě jsem neviděl, aby to ani zdaleka nepřipomínalo 3-5 cípej list... Na roztoče a lepový desky se vyprdni, trvá to dlouho a co jsem slyšel, tak účinek žádnej valnej. Pokrop to rovnou nějakou chemkou. Mě se osvědčil ten Vertimec - 1ml/l.
kde sis koupil prosím tě ten Vertimec ? Díky moc a růstu zdar !
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D