Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty kořeny dole zase tak nevadí pokud na ne nejak extra nepere.
S tím žloutnutím,no proste maj málo žrádla.Dej vetší ec a melo by se to zase zazelenat.To za předpokladu,že je pH v pohode.
Zdar, tak tady jsou fotky bez lampy, měl jsem problém s listy a jěště to zanechalo následky (pár listů muselo jít pryč), pořád jsi nejsem jistý čím to bylo ph vylučuji to se mi drží suprově, jednou mi uletělo ec (asi na1.5) když byly rostlinky ještě mladé ale v té době jsem použil jako postřik cropmax (je to docházející lahvička z druhé ruky) takže třeba prošlá lhůta? a spálilo to listy........nebo špatná koncentrace (dal jsem 2ml na 1l...
Čau, Na fotce je vidět výbavička, používam Aháčka (tu cannu aqva vegu co je vidět v zádu vyskouším příští kolo na růst)
Dnes mám volno tak jsem udělal trochu jinej zasedací pořádek a vyplnil jsem mezeru po té zdechlině
A mám dotaz na Ec, někdo solí 2 a víc někdo tvrdí že stačí 1.6 a mě by zajímalo jestli mám počítat s tím že moje voda z kohotku má Ec 0.6 tak dám větší ec než ten kdo má doma vodu ec 0.4 nebo jak to je to bych teoreticky ušetřil hnojky? díky za objasnění nikde jsem se to nedočetl
přeji hezký den, já se jdu zhulit a odletět do jiny svět :-D
13.Den 12/12 (pět dní s lampou na květ, viděl jsem to u několika členů tady na groweru že po přepnutí nechá jěště pár dní růstovku)
Ph-6.0-6.1
Ec-1.6 a pomalu zvyšuju, max dám tak 1.8-2.0
teplota den-28°c
noc-19°c
Vlhkost:35-40% bez zvhčovačky, už ji nepoužívám
Včera po tydnu darazil balík a v něm pachový filtr.Hned jsem ho nainstaloval, bez něj bych to asi nerisknul všude spousta sousedů a těď je klídek, rostlinky už byly cítit a co teprve až dozrají.....
takže několik foteček: