Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Machoman No ty řezany nevypadaj nejak k svetu.
Ale k tomu deláš klasicky chyby: ten kokos nahoře na fotkách je vyschlej jako prase,dáváš málo hnojek,nebo máš dost rozhozeny pH,zbytečne moc jsi oholil ty velky listy.
já si porad nechám právě proto jsem to jsem dal, ale zalívám obden
dnes jsem všechny kyti prolil vodou s upraveným pH a nakonec ještě zalil každou vodou s hnojivem, navíc jsem odstranil pachovej filtr, protože mě tam jen zavazel a stínil
jinak EC a pH metr snad přístí round, tohle je můj druhej celkově
takže nám to zase o něco zmohutnělo, ale hlavně tvrdost je hodně dobrá
na fotkách 39. den 12/12, kytky jsou krapet žlutý, ale co už, možná to je tím že mě přerostly a jsou asi 20cm od výbojky(ještě je mezi nima plexi jinak by to nedali vůbec) a nebo špatným ph, pro příště ponaučení, musím si pořídit pH metr a přepínat dřív
1.OB uř nám začíná pěkně oranžovět
2.Palička mazaru
Ahoj,mohl bys prosimte udelat fotky kytíz a přirovnat je např.se zapalovačem, mt,nebo tak..abychom mohli blíže posoudit mohutnost?jinak na 40den květu palice moc dobře vypadají.líbí se mi zastříhy a uniformovanost kytíz.hodne štěstí...
zdravim te.zaujalo me to.mas to moc pekny.davam k+ mas to pekne zarovnany.sisky jsou nadherne baculaty na 250w,ale tak to ma byt.zatim pestu zdar wassup