Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nejakou dobu sem nemel pristup k netu.. ale už je to OK... kytku sem vratil z5 zase do skříně ( tu mistnustku musim dodelat protoze jak se zda s tou teplotou byl mega problem)... po měsici a půl ( co sem jí dostal zprasenou) se mi jí konečne podařilo stabilizovat akorat v pravý čas.. ty semena začínají dělat 3tí patro a pujdou na zastip za nakej ten tyden...
Kytka zacala vypadat, jako kytka druhu kannabis předtim to melo listy jak nejakej LOPUCH!!! na utirani "víte čeho"...
ořezal jsem si z ní 20 řízků ( roste z nefem semene White Widow nebo Super Silver Haze - kamos nevi co mi dal pac si to pakosta neoznačil )
nechtelo se mi to vyhazovat.. protoze to sou podleme super geny!
?musel? jsem ji oholit od tech vystresovanejch 3 a 5ti listů.. ted už tvoří pouze 7mi cípé listy )))) konecne!!! tak sem zvedavej jestli se mi nejaky chytnou, ze bych je dal vyrůst s tema semenama... ale zase nevim no... sou to řezy vystresovany jak nevim co.... tak aby se neprobirali do ty doby než vykvetou...
Akorát přetrvává to, že červenaj nebo fialovej stonky listů smerem od listu dolů ke stonku ze ktereho roste... a to jsem nekde četl že je nedostatkem živin.. mam to teda vic pohnojit? nebo je to nejakej efekt eště ze stresu? nevite nekdo
Prvni dokumentovanej Grow - zatim jedna kyti + klicici semena
http://disetronic.zonerama.com/kytky/?Secret=a0b73dfbc501489c9135236b901265ebg88Icq91M9
mno tak jsem to zkusil s tou 50l nádrží.. a tam voda PH drží.. nezmení se ani o 0,1.. zato v bubbleru za jeden den z 5,8 na 7,3... to hnijou koreny nekde a meni to PH nebo už fakt nevim...
Prvni dokumentovanej Grow - zatim jedna kyti + klicici semena
http://disetronic.zonerama.com/kytky/?Secret=a0b73dfbc501489c9135236b901265ebg88Icq91M9