Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no normálně svítil asi 4 dny bez problému tak řikám pohodička aasi jeno mchvilku to bude bzučet a vono hovno bzučela dál nedlao se utoho spát a to vydrži mhodně... tak sem sehnal toto ...no k veci mám tam kondík a to sem zkoušel a enbzučí a u kondíku to je blbost takže bzučí ta tlumivka.. no je sicestará ale mela by fungovat.. tak sem to rozebral a vevnitř je jen cívka na který je medenej drát tak nvm co v tom může bzučet
přehřívání, špatný spektrum
doporučuju to uplně vyhodit a zainvestovat pár peněz do nějakýho setíku
Jestli nechceš to cfl tak na netu najdeš za pár peněz komplety pro sodíky (tuším že se i vlezeš do 1000,-)
jj hlavne se nechci dostat nad 150w t oje pro em základ a pak je mi jendo s čím na to budu svítit koukal sem na náký komplety ale to mi přijde zbyxtečný takhle koupit celou stavebnici , a tady se prodávaj moc vysoký watáže