Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vše se dovíš na www.bushdoctor.at a záleží na tobě,jestli radši pojedeš do Holandska(když tam máš cestu,proč ne),nebo si semena objednáš poštou a budeš posílat peníze do zahraničí a čekat jestli něco přijde..Nebo si prostě koupíš řízek od někoho na Growru?
dik to Roman Dirda!!!(vypada to, ze asi zustanu tam kde sem byl-vim, ze vetsina groweru se mi bude divit, ale semeno za dve kila neni nic pro moje hobby)
Zdravim!
Mam dotazek: kde je presne ten Mazar na Cejlu? Byl jsem tam v patek, prosel jsem kus cejlu a jedinej Mazar - je tam nejaky Tatoo a piercing. Je to nekde v tom dvore? Kde presne? Diky moc!
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Tak to byly časy když člověk semena objednával ze zahraničí o growershopech si mohl nechat jenom zdát a tet shop v každém městě semena různých značek a modelu a co víc cenově jsou skoro stejně drahé jako ze zahraničí.. jeto k nevíře že za pár let se to změnilo k nepoznání.. jen tak dál