Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mlč a nevyjadřuj se-pokud hodlas jen takto buzerovat...já nevím jak je to u trávy s pylem...jediny co vim je,ze je neak v tech koulich takze si bez na privat obtezovat lehký slečny a nebo mi normálně odpověz a nespamuj mi theard kuli tomu ze je o par tech vecech zmínka ve FAQ...
vyrizeno
Původní příspěvek od cannabisman takže další otázky jsou:
1.jakým způsobem se ten pyl dá dostat z toho samce??
2.kdy se dá začít se získáváním pylu ze samce??
3.kolik se tak z toho samce toho pylu dá dostat??(lžička,lžíce,2lžíce...?)
4.pyl se má jen narvat do sáčku a skladovat v chladu?
5.kdy a jak by se ten pyl měl začít nanášet na samice??
--------------------------------------------------------------------------------------
6.slyšel jsem,že množství hashe na kytce výrazně ovlivní teplota v době květu(optimální je 21°C) co je na tom pravdy?hodilo by se v tom případě na poslední měsíc střelit do skleníku něaké topítko??
pár věcí z toho už jsem kdesi vyčetl ale bylo to většinou napsany tak,že si nejsem jistej jestli to 100%ně chápu tak prosím o podrobný vysvětlení hlavně u toho získávání pylu atd...
Takže další odpovědi jsou:
1. Vid. priložené odkazy.
2. Keď dozrie a začnú mu praskať gule , keďže chceš opeliť len 1 samicu, izoluj samca od ostatných rastlín predtým ako sa tak stane.
3. To záleží od veľkosti rastliny (z polmetrovej rastlinky ho bude logicky menej[ 7/10 čajovej lyžičky. POZOR! Lyžice od rozličných výrobcov nemajú rovnaký objem.] ako z 2 metrového hovada).
4. Vid. priložené odkazy.
5. Keď bude mať samica nejaké blizny na ktoré ho bude možné naniesť. FOTO Nariediš napr. múkou a štetcom nanesieš.
6. Na kytce nieje haš ale živica[pryskyřice]
edit Krychle: ne, nemuzes a jestli si myslis ze jo, body za offtopic te presvedci o opaku, to ti tu pisu cerny na bilym precti faq a hledej, ne ze sednes na prdel a zalozis thread se spoustou dotazu hodnych ditete zakladni skoly v nadeji ze ti nekdo odpovi a ty to budes mit bez prace..