Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych v průběhu příštího týdne přepnul na květ...
Mrňous uplně nalevo se nakonec rozhoupal k růstu a zdá se , že bude fungovat Jinak sem tam drobné problémy s výkyvem ph (příští kolo určitě měřák), ale nic extrémního...
Odrůda budha co zatím vidím se krásně košatí, sice sem jednou zastříhl , ale řekl bych , že to nebylo tak uplně nutný... nové výhony krásně jedou ve stejné výšce a dělají mě radost ...
Řízky na zakořenění sem šoupnul do rw do přepnutí by to v h2o nestihli
Chci jim dát ještě tak 4-5 dnů na růstu , nevím jak by větší kytky zvládala zářivka prosvítit...
Místo biobizz grow , jim cpu 1ml/l Biobizz Fishmix a vidím rozdíl v rychlosti růstu a barvě rostlin , můžu doporučit , příští kolo ozkouším fishmix i na postřik co to udělá...akorát mám strach aby mě pracovna nevoněla lahodnou vůní mletých ryb..
Jinak si všimněte rostliny v pravo vepředu, jak má vlivem špatného pH srandovně pokroucené listy...živiny v pohodě přijímá a roste jako z vody , takže neřeším , je to problém jen na jednom listu...
Nazdar ... takže dneska sem přepnul na květ.
Doufám že to není moc brzo , ale Budhové parádně nahodili na větve a bez sebemenších úprav krásně vyplnili prostor větvema zhruba ve stejné výšce ...
Na fotce vidíte asi nejhezčí kousek...
rostliny mají na výšku 30 cm což bych tak viděl na přiměřenou výšku pro 200w zářivku.
skor by som povedal ze neskoro zbytocne ti to prerastie skus to poriadne poroztahovat zbytocne budes mat 60cm rastlinu ked si z nej presvietis tak 20cm
Až mě to zaskočilo jak se to parádně větví....Byl sem nachystanej na radikální zaštipování a kdovíco všechno , ale nakonec skoro ani nebylo třeba ... až na drobný vyjímky
Jednu chvilku sem polemizoval s tím že bych vyhladil nové větve rašící už z bočních , ale asi je tam nechám a kouknu co to udělá...
Jinak s tím přehnojením si měl pravdu , po nasazení fishmixu , se spodní listy pěkně začali žlutit ....
Fotky rád dodám , ale fotografování není tak uplně moje silná stránka , tak omluv kvalitu
Až mě to zaskočilo jak se to parádně větví....Byl sem nachystanej na radikální zaštipování a kdovíco všechno , ale nakonec skoro ani nebylo třeba ... až na drobný vyjímky
Jednu chvilku sem polemizoval s tím že bych vyhladil nové větve rašící už z bočních , ale asi je tam nechám a kouknu co to udělá...
Jinak s tím přehnojením si měl pravdu , po nasazení fishmixu , se spodní listy pěkně začali žlutit ....
Fotky rád dodám , ale fotografování není tak uplně moje silná stránka , tak omluv kvalitu
21. den růstu
Nakonec sem je ještě nechal na růstu , byla by stráta přepnout zbytečně moc brzo.
Dneska sem na rostlinky umístil pár kolínek , aby i postraní větve byly na pořádným světle a koukám jak rostou čím dál rychleji
Po ohnutí hlavních terminálů se ty boční vytyčily do zhruba stejné výšky takže mám teďka moc vršků zhruba stejně vysoko... vypadá to velice nadějně
přikládám fotku jak to teď vypadá...
zítra přepínám
Kytky mě napadly potvory třásněnky , myslel sem zezačátku že jde o špatný ph , ale ukázali se malý larvičky 1-2mm hnědý potvory...
postříkal sem to BioOlem tak se uvidí
Bylo pěkně vidět jak některé napadené listy měli malé bílé skvrny vysátého chlorofylu
Nechtěl sem to šplíchat hnedka brutální chemkou jako je talstar /varovali mě i v prodejně že se to opravdu na šalvěje nehodí pokud je chci konzumovat/
tak sem zvolil jemnější řepkovej olej
Doufám že zemřou