Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » První Indoor doporučení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
asi_sem_moc
Agent WC

Karma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Predyx
já právě moc také palby za elektriku nechci,schíza že by to šlo moc poznat v účtech přece jen z ničeho nci takoví litr navíc je změna.. a podle mě 250 by naprosto pro nějakých 5 kytek stačila .. ale tenhle komplet se mi líbí tak mě napadlo ho koupit.. a k tomu koupit sodík 250 a to 4 kilo prodat vyměnit by to snad neměl být problém..

Na to se vůbec neohlížej, platíš pouze zálohy, takže ten litr měsíčně se rozdělí na dvanát dílů a o to se ti zvedne záloha, potom myslím jednou ročně buď doplácíš nebo ti vrací (ale s tím dělením nvm jak to přesně je). Takže, pokud bydlíš třeba u rodičů, tak se jim zvedne záloha, oni si řeknou, že zase zdražili elektriku a pohoda.. Pokud o tom ví, nebo bydlíš sám a máš strach o to, že by tě třeba koumali policajti, nebo elektrárně by to bylo podězřeli, tak neměj strach.. Jsou borci, co mají doma třeba kompa, dva, ktery valijou přes 1000w! Takže 400w je takovej obyč komp, kterej ti jede skoro nonstop, tak kdo by to kumal?

NEJDŘÍV ČTI pak se ptej MÁŠ PROBLÉMY S KYTKOU? klikni

NEČUM TAK BLBĚ A NAHOĎ NA XICHTU SMAJLA

---------->Peace and Love<----------

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 19:20 PM
asi_sem_moc je offline   Profil uživatele asi_sem_moc   Find more posts by asi_sem_moc   Foto galerie člena asi_sem_moc   Click here to Send asi_sem_moc a Private Message   Add asi_sem_moc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asi_sem_moc
Agent WC

Karma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% PěstitelskáKarma uživatele asi_sem_moc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od gravedigger
proč tak draze v grow shopech ???

Sodíkový komplet Philips =250W MASTER SON-T PIA PLUS tlumivka,startér,kondenzátor,objímka E40,výbojka

Tohle se dá sehnat v setu za necelých 1300,-

No jasny, to je rozdíl třeba čtyř stovek a to už je dost, ale na bazaru bude možná ještě levněji

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 19:21 PM
asi_sem_moc je offline   Profil uživatele asi_sem_moc   Find more posts by asi_sem_moc   Foto galerie člena asi_sem_moc   Click here to Send asi_sem_moc a Private Message   Add asi_sem_moc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Predyx
Nový Člen

Karma uživatele Predyx - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od asi_sem_moc

Na to se vůbec neohlížej, platíš pouze zálohy, takže ten litr měsíčně se rozdělí na dvanát dílů a o to se ti zvedne záloha, potom myslím jednou ročně buď doplácíš nebo ti vrací (ale s tím dělením nvm jak to přesně je). Takže, pokud bydlíš třeba u rodičů, tak se jim zvedne záloha, oni si řeknou, že zase zdražili elektriku a pohoda.. Pokud o tom ví, nebo bydlíš sám a máš strach o to, že by tě třeba koumali policajti, nebo elektrárně by to bylo podězřeli, tak neměj strach.. Jsou borci, co mají doma třeba kompa, dva, ktery valijou přes 1000w! Takže 400w je takovej obyč komp, kterej ti jede skoro nonstop, tak kdo by to kumal?

no počkej takže jestli dobře chápu tak se měsíčně nezvedne elektrika o litr ale třeba o 2 kila? víš to určitě ? že mi od čezu nepříjde každý měsíc litr navíc?
no bydlím u rodičů ale máme barák napůl oni v dolním a já v horním patře.. jojo ví to mám domluvené ale musím si cvakat elektriku..(což problém není mě de jen o to aby nenarostl z ničeho nic extremně učet a bylo by to nápadné,ale vlastně 5 kytek pěstit je legální,ale sušit je trestné nebo jak to je )

Old Post 21-10-2010 v 19:29 PM
Predyx je offline   Profil uživatele Predyx   Find more posts by Predyx   Foto galerie člena Predyx   Click here to Send Predyx a Private Message   Add Predyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 20

citace:
proč tak draze v grow shopech ???

Sodíkový komplet Philips =250W MASTER SON-T PIA PLUS tlumivka,startér,kondenzátor,objímka E40,výbojka

Tohle se dá sehnat v setu za necelých 1300,-

to je fajn ale kde? v podstatě by mi to ušetřilo...
já všude koumám po growshopech a vychází všude koplet nějak zhruba ty 2200..

Old Post 21-10-2010 v 19:32 PM
Predyx je offline   Profil uživatele Predyx   Find more posts by Predyx   Foto galerie člena Predyx   Click here to Send Predyx a Private Message   Add Predyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 21

+ pls který je teda ten komplet lepší? http://www.growplanet.cz/index.php?...n&idv=459&idk=3 ???
nebo http://www.growelectric.cz/growshop...87e6860be1dd45c .. samozřejmě orijentačně... prostě co se vám zdá lepší... nejspíš dneska vyřídím objednávku tak chci mít jasno já zatím ještě váhám

Old Post 21-10-2010 v 19:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

zdar, na růst ti bohatě stačí 250w ůsporka, nebo zářivky. Pokud chceš větvit 5 kytek, dá se stím krásně vyhrát a zaplnit ten metr čtvereční.ale devět je optimum a bude stím míň sraní elektriky se neboj, to nikdo nepozná, stačí aby jsi řekl že si přitápíš přímotopem a je to, nebo že ti doma běží server, akvárko bo tak, to 4kilo je střašně málo na spotřebu

Old Post 21-10-2010 v 19:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 23

masterblaster: ok tak já v tom neměl jasno mě tu někdo řekl že to na růstu bude žrát litr až přes tak sem si představil že místo měsíčního šeku 2500-3000 tam budu mít 3500 - 4000 ale jestli je to nějak jak psal asi_sem_moc: s tou zálohou tak by to byla pohoda

Old Post 21-10-2010 v 19:40 PM
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

http://www.svitidla-osvetleni-elekt...lus/cz/d-89501/

Old Post 21-10-2010 v 19:45 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
asi_sem_moc
Agent WC

Příspěvek č. 25

citace:
http://www.svitidla-osvetleni-elekt...lus/cz/d-89501/

Není to náhodou HPS?? On potřebuje na růst MH-čko... Na květ pojede 400w, nepletu se?

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 20:00 PM
asi_sem_moc
Agent WC

Příspěvek č. 26

citace:
masterblaster: ok tak já v tom neměl jasno mě tu někdo řekl že to na růstu bude žrát litr až přes tak sem si představil že místo měsíčního šeku 2500-3000 tam budu mít 3500 - 4000 ale jestli je to nějak jak psal asi_sem_moc: s tou zálohou tak by to byla pohoda

V průběhu roku platíte měsíční zálohy, které slouží především k rozložení finanční zátěže - neplatíte tedy celou částku za spotřebu elektřiny jednorázově, ale rozloženou do řady pravidelných zálohových plateb. Jestli se ti to chce studovat, tak tady máš: http://www.cez.cz/cs/pro-zakazniky/...-elektrinu.html

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 20:01 PM
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 27

ale potom přece jen přijde člověk s vyučtováním kde bude nějaký nárust za ten rok nebo jak se to platí tak bych si měl nejspíš ka ždý měsíc odkládat ten litr bokem ne? mám domluvené z otcem že mesíčně mu dám na elektriku litr tak prostě nepříjde nějaký nárust a měl bych být v poho..
no dneska sem na to ,, už moc.. tak to objednám zítra jen furt nemám jasno jaký box s těch dvou

edit : jestli to není blbost tak .. když mám zaplé pc mám tam zdroj 400w
a když zapnu lampu která má 400w tak to výjde odběr za hodinu na stejno?
já sem na elektriku fakt ***** tak nevím ale bylo by ta fájn..

Naposledy upravil Predyx 21-10-2010 v 21:07 PM

Old Post 21-10-2010 v 20:53 PM
asi_sem_moc
Agent WC

Příspěvek č. 28

citace:
ale potom přece jen přijde člověk s vyučtováním kde bude nějaký nárust za ten rok nebo jak se to platí tak bych si měl nejspíš ka ždý měsíc odkládat ten litr bokem ne? mám domluvené z otcem že mesíčně mu dám na elektriku litr tak prostě nepříjde nějaký nárust a měl bych být v poho..
no dneska sem na to ,, už moc.. tak to objednám zítra jen furt nemám jasno jaký box s těch dvou

Nech to bejt, dal jsem teď dva bongy a jsem taky moc Prostě elektrika je v pohodě, když dáš otci každý měsíc litr, tak mýslím v pohodě, ale raději bych si to pohlídal, např. vlastním elektroměrem, možná to bude koštovat trochu víc a rozdíl bude při květu a při růstu jak jsem psal, taže by jsi stoho třeba časem mohl udělat průměr, aby jsi věděl, kolik přesně mu dávat

No a k těm boxům... Nevím, kde Jurasic přišel na to, že je ten jeho set lepší a je tam toho víc.. Za prvé je dražší (sice o 9,-kč, ale co už ), a za druhé je tam skoro stejné osazenstvo, ale ta tvá je lepší - má odtah UFO, podle mě lepší než TT a taky má kvalitnější předřadník. GIB není tak kvalitní, navíc s výbojkou od nich - taktéž GIB by mohl být problém, ale týpek v growshopu říkal, že když do něj dáš jinou výbojku, tak je to v pohodě .. Takže běž do toho, co jsi si vybral, ušetříš a budeš mít lepší výbavu

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 21:14 PM
asi_sem_moc
Agent WC

Příspěvek č. 29

S tím zdrojem je to přesně jak říkáš

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 21:15 PM
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 30

suupr xD tak zítra to objednám a budu vyčkávat kdy mi to přijede domů :-D
mám právě nějaké kvalitní semínka lemona,L.A woman a afgána.. ale myslím si že by bylo lepší jet s řízků...
a když je odběr takoví jak kdybych měl zaplého druhého kompa tak už nic neřeším :-D dík moc za rady)

Old Post 21-10-2010 v 21:54 PM
asi_sem_moc
Agent WC

Příspěvek č. 31

citace:
suupr xD tak zítra to objednám a budu vyčkávat kdy mi to přijede domů :-D
mám právě nějaké kvalitní semínka lemona,L.A woman a afgána.. ale myslím si že by bylo lepší jet s řízků...
a když je odběr takoví jak kdybych měl zaplého druhého kompa tak už nic neřeším :-D dík moc za rady)

Není zač, jen abych se ještě vrátil k tomu kompu - předřadník a výbojka dost hřejou, takže jsou tam nějaky tráty na teple, přesně nevím kolik to je, ale nic co by jsi nezvládl Tak ať se daří, budu sledovat

400W záře na záchodě

Old Post 21-10-2010 v 21:58 PM
Predyx
Nový Člen

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od asi_sem_moc

Není to náhodou HPS?? On potřebuje na růst MH-čko... Na květ pojede 400w, nepletu se?

jj na květ pojedu 400 .. nevím není u toho napsané co to je .. vím že na rust je lepší mh ale típek s growshopu říkal že vždycky valip od začátku hps a pohoda ale tak není to jen tak ze srandy přece jen to mh bude lepší není to jen tak.... jinak cena dobrá

Old Post 21-10-2010 v 21:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-11-2019 - První Indoor - 14 odpovědí
02-10-2017 - Můj první Indoor. - 3 odpovědí
03-08-2017 - Můj první indoor - 30 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás