Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ked ti mam pravdu povedat tak prave mam v skryni len 30w usporku for fun , bola akcia tak som ju kupil a dal som to do skryne, ale necakaj ze pod tym nieco pekne vyrastie! Prikladam foto btw...
ak nemas moznost mat vacsiu skrinu tak ostan kludne pri pc ale
1.zalep niecim tie diery vsetky, nechaj niaky pasivny pritah
2.vymontuj stadial tie sloty na disky atd aby si ziskal viac priestoru
3.to cele vylep autofoliou aspon
4.stinitko nepotrebujes ani a urcite nie taketo nieco
Hnojit zacni podle toho co mas za substrat, jestli predhnojenej, nebo ne a jak casto ? no jak bude potreba preci , lepsi min nez vic vzdycky muzes pridat a k tomu jak casto ?
tady mas tabulku od plagronu, tak nejak asi tak http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf
Jaj na semínka samozřejmě svítit!!!!! jdou za světlem a zbytečně se ti vytahaj,nehledě na teplo který potřebujou. to platí i o vlhkosti hlíny, když to budeš mít jak bláto tak ti schnijou. http://mandalaseeds.com/cz/Guides/Germination-Guide . Tu žárovku vyhoď okamžitě a zapomeň na ní,je ůplně k ničemu. Koukni se tady na foru co mají za světla v těch microboxech a projeď si jejich thready podle toho uvidíš jak je který světlo ůspěšný.K tomu hnojení, určitě si pořiď ph kapky a kontroluj vodu co tam leješ ať to má nějaký smysl. Pěstu zdar.
no ten trýd samotnej mu na nic moc neodpoví, ale když se zeptá mě samotnýho, tak to asi bude lepčí, rád poradim páč už v těch kompech pěstim asi čtvrtý kolo, ale dík za propagaci
jináč jemu se tam rozhodně 125 nevejde, i já měl problém ho narvat do skříně od serveru... takže kombinace 4 a více těch klasickej úsporek z DIY je nejidealnější, nebo to 70 hps, doma ho mám taky, ale vůbec nepoužívám.. na cfl nedam dopustit veliká škoda, že teďka nemám čim fotit, páč mi v bigtoweru kvete fakt krásná kytka.. no možná si něco pučim a pochlubim se časem.. pc grow fandim! gl!