Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mohla by bejt, selektoval jsem klony Shamana na out a zhermily mi všechny!
Ale Shaman je vyloženě venkovka, takže zkrácení periody na 12/12 je pro tuhle genetiku opravdu šok.
Venku mi nezhermila ani jedna.
Tak vyhoď jen tu zblblou a dáš jí znova, těm ostatním co nejdřív zatemni květníky ať ti taky nezblbnou.
Tak dneska nařezáno prvních 8 řezanců (4 žvejky, 4 powery) udělal sem to dle návodu, RW kostky namočeny na nějakejch 20 hodin v upravené vodě s kořeňákem, poté zmáčknuta přebytečná voda, vybranej řez pod 45 stupni uřízlej, oholená 2/3 řízku od spoda, poté vyváleno v práškovém stimulaxu (i s řeznou plochou) a poté vloženo do pařníčku.
tak uvidíme zda to pujde, včera jsem četl že by se řezná plocha neměla oválet ve stimulaxu ale poté mi to jeden člen vyvrátil. tak snad to vyleze.
případně komentujte a raďte.
Ahojda, v tvém postupu nevidím žádný problém. I já namáčím řeznou plochu do stimulaxu a nikdy to nedělalo neplechu :-). A za cca 10 až 14 dní bude hotovo...
Čau!
Všechno fajn, možná to máš natřený, blbě na to vidím přes mobila, co máš furt s těma uřízlejma petkama, tomu porád nerozumím, stresuješ rostlinu tím že jí svítíš na kořínky, není to orchidej, ale jinak přeji ať vše funguje, s tím stimulaxem mám stejnou zkušenost jako kolega "miguelx".
Původní příspěvek od Mirex Čau!
Všechno fajn, možná to máš natřený, blbě na to vidím přes mobila, co máš furt s těma uřízlejma petkama, tomu porád nerozumím, stresuješ rostlinu tím že jí svítíš na kořínky, není to orchidej, ale jinak přeji ať vše funguje, s tím stimulaxem mám stejnou zkušenost jako kolega "miguelx".
petky jsou jen na začátek.zítra jedu kupovat normální černý květníky.jinak taky používáte práškovej ? nebo jinej ? já že sem dřív zkoušel ten vodní a ten mi skoro nic nedělal. s práškovým to jde docela dobře (až na ten šok když sem četl že by se plochy neměli namášet do prášku) zkusím i ten gelovej co to udělá. jinak kořeny většinou pustěj 9. den
Původní příspěvek od HKcylon
petky jsou jen na začátek.zítra jedu kupovat normální černý květníky.jinak taky používáte práškovej ? nebo jinej ? já že sem dřív zkoušel ten vodní a ten mi skoro nic nedělal. s práškovým to jde docela dobře (až na ten šok když sem četl že by se plochy neměli namášet do prášku) zkusím i ten gelovej co to udělá. jinak kořeny většinou pustěj 9. den
Používám práškovej a jsem max spokojenej! Mám opatlaný vždycky ty plochy a v pohodě.
Nemůžu jinak než souhlasit. Zkoušel jsem všechny /prášek, roztok, gel/ a na práškový nedám dopustit. Až na vlhkost vydrží vše a na hodně dlouho a s luxusními výsledky.
Joa ešte se zeptám zkušených clonerů: Dost často mi uschnou řízky. Je možné že to je tím že namočenou RW kostu moc vymáčknu a je pak vlhká jen chvíli ? Řízky nekropím... Ale asi zkusím tu kostku tolik nemačkat aby byla víc mokrá..
pls Help