Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já si myslím že všechno mezi 20-30°C je v pohodě, ale do tvých preferencí ti samozřejmě kecat nebudu , ať se daří
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Souhlas v tomhle s čeprou.Na druhou stranu nektery geny zvádají velky horka hůř a nektery líp.
citace:
Původní příspěvek od Klamath S 24C mam taky zkusenosti kdyz sem jel pod cfl a vim, ze tak rychle nerostly.
Ale to bude dany taky mnozstvim svetla a velikosti kvetinace.
No srovnávat rychlos růstu pod cfl a 600W sodíkem,čímpak to asi bude že to rychlej jede?
2:Machoman
Fakt nevim. Jen rikam, co sem se docetl na icmagu. Nejsem zas tak zkusenej, takze se nechci hadat. S 24C mam taky zkusenosti kdyz sem jel pod cfl a vim, ze tak rychle nerostly.
Ale to bude dany taky mnozstvim svetla a velikosti kvetinace.
Kazdopadne nakonec sem to udelal a dal zase z5 odtah na kytky. teplota je stale 27. Jeste to jdu zkontrolovat a zalit, takze za chvilku edit+foto
2ml grow
2ml algamic
1ml bloom
ph drzim na 6,2
foto dneska nebudou, protoze nemuzu najit kabel od fotaku, tak snad zejtra.
Ahoj, takze dneska zalito. vodu se stale snazim drzet ph 6.2
Algamic 2,6
bio-grow 2,3
bio-bloom 0,6
holky sem dneska pomalinku zacal pripravovat na kvet. ted jim to na chvilku preprnu na 15/9 hodin a pak na 12/12, takze jim zkratim den o 3 hodiny a pak znova o 3
snad uz se dostanu k fotkam. vzdycky zapomenu vzit si s sebou fotak.
jinak sem si vsimnul, ze na tech nejstarsich listech se jim udelaly fleky.
tak doufam, ze to neni nic hroznyho. behem pritiho tydne uz planuju prepnout na kvet a pak dalsich AK-47 dni a uvidime co z toho bude. koupil sem veci na pachac, takze ho udelam po domacku.
zejtra mam nejakej cas tak uz konecne udelam poradny foto vsech kyticek+ukazu co se deje s tim listem
mejte se tu famfárově
jo jinak jedna kytka, ta nejmensi ma problemy asi ji prelejvam, takze sem ji dneska dal jenom mensi davku
tak tady sou nejaky foto. uz sem to prepnul na kvet, tizi me cas, takze uz musim prepnout. za chvilku se stehuju a chci susit driv nez se odstehuju.
a jeste foto
tak dnes zalito.
hlinu mely jeste trosku vlhkou tak sem misto obvyklich 500ml na kytku zvolil 350ml na kytku coz jim spolehlive staci na dalsi dva dny a pak zase zalejvam.
dalsi problem byl, ze mi tata rikal, ze kytky smrdej, ze je cejti po celym baraku, tak sem udelal home-made pachac podle navodu z groweru. jak dopestuju tak udelam jeho foto.
teplota 26-27
ph 6,2
2,6 alga micro
2,3 bio grow
1bio bloom
1 top max
zatim se obevujou jen pre-flowers takze to sou vsechno zensky
v noci teplota je kolem 16-18
jinak kvetinace mam 11l kdyby se nekdo ptal
piste svoje dotazy pripominky jinak nema smysl abych tu neco ukazoval..
fakt je tu mala ucast
Ahoj. dekuju. Aspon nekdo se ozval. ted maj 40cm a hlava rikal ze se jeste zvetsej o 50-75% takze finalne budou mit neco kolem 70cm.
Jojo zatim musim zatukat vypadaj celkem zdrave.
A musim priznat, ze to sou moje nejhezci kytky co sem kdy mel zatim
Me po prepnuti vyjely mozna i vic jak o 100 procent vysky, ale na to jak byly vysoky a jaky mely stangle byly luxusně stabilní. Sice tenký ale dřevnaty stonky, drzim palce mas to pekny.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
ahoj
2 machoman : bohuzel me tlaci cas, pozdejc se to prepinat. budu se stehovat a kytky se mi nechce presouvat, takze musim nejdriv zklidit a pak se stehovat. jinak pletivo tam nakonec nebude z duvodu mozne (mozna nutne) stehovacky driv nez do dokvete a potreboval sem je pohyblivy. pristi grow samozdrejmne uz bude i s pletivem, ale sou nejaky problemy s bydlenim
2 WAMParjan : vubec sem to nestrihal. holky se rozvetvily samy a uplne nadherne a jelikoz uz sem potreboval prepnout, tak sem ani nestrihal
2 23tounny : tak se nekdy muzem sejit .
jen je skoda ze na ne nemam vic casu. vim, ze je to skoda a ze je to brzo, ale bohuzel jinak to nejde.
pletivo bude az v pristim kole. jak sem rek mozna se budu stehovat este driv nez dokvetou (teda doufam ze ne) ale pokud ano tak sem to nechal takhle. to svetlo je 600w takze to prosviti