Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak úmysel je jasnýmnožiť,množiť ,množiť-húliť hehe
Dúfam že sa mi to podarí úspešne opeliť a chystám sa preveriť získané osivo tak snáď ešte jedno kolečko indoor bude..
trubice sú okaj ale možnouž dnes zasvieti son-t pia+
Zatiaľ ...S
edit:Už to svítí nemám foťák kurňa...tak zajtra...ČI?
čaves pořád sleduju a vypadá to dobře,jen tak dál....zajimá mě jestli už kyti mají nějaké aroma,mě to nehorázně smrdí v celym pokoji,asi budu muset vyrobit nějakej home made pachovej filtr...
Původní příspěvek od DaviTekk čaves pořád sleduju a vypadá to dobře,jen tak dál....zajimá mě jestli už kyti mají nějaké aroma,mě to nehorázně smrdí v celym pokoji,asi budu muset vyrobit nějakej home made pachovej filtr...
Tak to si piš zlato! smrdí to jak boľavá noha,s tým som nejak nepočítal,je to taký klasický "kapustový" smrad (kapusta=zelí)..voňa samotnej živice je však trochu sladkastá..hmm,hmm hmmmm až mi sliny tečú, dúfam že to bude aspoň trochu chuťovka
peace