Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2carlos>drif ty smilies fachali fpoho.. je to mega vopruz gdyz je chci rozmistit a nakonec jsou na jednom miste vim ze se daj fkladat ale kdyz vzniknul ten klikaci panylek >>>>>
Docela mi tady chybí nový smajlícy.. a jelikož nejsem lůza a použil sem hledání, pokračuju v tomhle tématu Takže myslím že Grower by pár smajlíků uvítal, co vy na to ?????
btw: nezobrazují se náhledy ale když na to kliknete, smajlík se ukáže
Jj, pro mě sou smajlícy skoro jako součást slovníku Když něco píšešte, smajlík vám tam doplní něco jako vaši náladu. Výsměch, smutek, radost, bláznivost.. Prostě doplňuje to pocit z psanýho slova... něco jako ilustrace. Když už Grower zvládá tolik věcí, těch pár smajlíků by se dalo určitě zvládnou
btw: Kdyby každej člen mohl mít třeba krom vlastního avatara, taky vlastního smajlíka, nebylo by to vůbec špatné (neříkejte mi že je to složitý udělat, není )
Já mám třeba problém ty smaly tam vůbec dát.
Je zvláštní, že to šlo celou dobu, ale poslední měsíc(?) mám vedle okna pro odpověd takovej červenobílej rámaček s informacema..než odpovíš...
Nevím někdo, jak to dát pryč, abych taky mohla používat smajlíky???
Chybí mi:-(
2dude: pěkný smiles Taky bych byl pro, bylo by to něco jako obohacení slovníku tady na Groweru
2Lahvan_FlaskiCZ: No zase tady s toho nedělejme Xko, smajlíci navíc áno, ale ne za cenu hromady přiblblejch, nepoužitelnejch a pod. Když jich bude zase moc, začne o být nepřehledný..
ne ne, ale myslel sem že tady budu mít radši 80 vyladěnejch smajlíků než 1000 uplně zmatenejch, a že jich těch "neoužitelnejch" ale je Naco by třeba tady bylo 100 smajlíků ze srdíčkem a kytičkama a pusinkama atd kotel smajlíků, áno, ale jen těch dobrejch použitelnejch..
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Rád bych používal smajlíky ale je tam nemám mam vedle okna pro odpověd
červenobílej rámeček než odpovíš chci ho dát pryč nevím jak nikde sem to tady nenašel