Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No metropacka rada te vyjde trosku draz, ale zase jsou ty hnoje fest koncentrovany a vydrzi to dlouho a prodavaji se starter kity kde mas vsechny slozky a stoji to tusim kolem 1635 kc
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
sakra, dneska se kouknu na kvití a jsou celý pokroucený, z ničeho nic.. netušíte co by to mohlo být? neměl bych třeba pčepnout už na květ? (27 dní, 31 cm) nebo přesadit? hodlal sem to udělat zítra, ale možná i to je pozdě...prosím poraďte
zajímavé, před 45 minutama, když jsem psal předchozí příspěvek, jsem světlo posunul výš a teď už jsou kytky úplně ok - takže jsem měl lampu moc nízko, ale stejně je zvláštní, jak můžou kytky reagovat tak rychle, já už se s tou jednou skoro rozloučil
jj zalil, díky, tak jo už to přepnu...ale kdy vlastně? dneska v 5 mi končí 18 hodinový svícení, takže to mám nechat 12 ve tmě, nebo dalších 12 světlo a pak až tma?
a co to přesazení? když to dneska přepnu a zítra přesadim tak to asi nebude moc optimální co?
byli urco povadle ze nemeli ziviny jinak to nejak navaz no to uz je jen na tobe od kdy do kdy chces svitit ale ja taky tak prepinal a vyleteli az na 75cm zalezi dle odrudy jake budes davat kvetinace?