Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak skrin na balkone,v noci neustalena teplota....kdyz zapnu odtah klesa nvm do jake miry zatim skousim,a kdyz necham odtah vyply vysplhala se teplata na 32,3C a myslim ze ne konecnych,takze skusim zitra presunout skrin spet do pokoje...
je spatny mit ve skrini 28,7C ?? a mam kyti 6den na kvetu a po HPS flower spectre a stale se tam tvori patra....je to normalni?? kdyz byla na rustu mesic?? ale pod 2x 24w usporky warmwhite = 240w diky za odpovved
Původní příspěvek od Rejnold hojte,takova mozna fakt blba otazka... muzu pouzit skobu na zaveseni stinidla jako uzemnovak?? je navrtana primo do skrine a jen se drzi stinidla diky
No jenom v případě že z tý skoby povedeš drát na topení, nebo zemnění zásuvky.......jinak, všechny kovové části, na které můžeš sáhnout rukou musí být pospojovány drátem (nebo se přímo dotýkat) a jedna z tech částí potom napojena na zemnění zásuvky !!!!!
diky hosi,za nazory....tak uzemeni sem udelal jako kazdy jiny,a me 2 baby sem dal do 11L kvetinacu chlazeni skrine mam originalni je vedle balkonovych dveri,a jak mile se teplota hne nad 29C otviram ventilacku a nasava to pasivnim otvorem chladsi vzduch a tim udrzuje teplotu ve skrini mezi 26,5C - 28C....jinak as bude opravdu zima i na otevreni vetracky,tak sem umistil vetsi pc vetak pod vybojku ve stejne urovni co vetrak na odtah,takze po zapnuti vetracku pod lampou mi zene teplej vzduch k vetraku na odtah a ten si stim uz poradi,ale ztm nvm kolik bude nasledna teplota stim to systemem,ztm pouzivam zminenou vetracku, nevite cim by to mohl byt na sekundarnich vetvich u mensich listku mi vysychaj,ale nezhorsuje se to,mozna ze to je dusledek ty jedny noci na balkone kdy se teplota pohyboval v rozmezi 21,9C - 32,2C a po navraceni skrine spet je vse v poradku....kytky sem zastrihl jen prvni 2 patra (od spodu samozrejme) jinak se do toho nemicham "nezalezi mi ani tak na vynosu s 2 kyti ale na kvalite" jinak ke zminenemu Alga bloom a grow + phytamin budu dokupovat green sensation kamos mi rekl ze je to to nejlepsi co kytkam muzes dat tak nvm...a jeste jedna otazka kyti je uz tejden na prepnuta na vet a ztm to vypada ze by chtela jeste nejaky patra prilozim foto....co si o tom myslite?? jedu 6-7dni na 12/12 je pravda ze vcera sem ji narusil noc,pac sem ptreboval vymyslet to vetrani "vadi kyti hodne preruseni noci??"
a jeste otazku,puzivam plagon alga bloom na kvet + postrik phytaminem (moje otazka zni) muzu dat 3ml BLOOM + 2ml GROW namichat dohromady s 1L vody?? + postrik phytaminem?? nebo jen proste 5ml na 1L vody BLOOMU a phytamin pocitam ze v pondeli mi prijde GREEN SENSATION jeste
pokud chceš, aby ti kytka ještě trošku povyrostla, tak prvních 10 dní květu můžeš přidat ke květovému hnojivu i hnojivo růstové. Já bych dal 4ml AlgaBloom + 2ml AlgaGrow/1l vody a s tim Phytaminem bych to nepřeháněl, jednou týdně stačí