Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze k soucasnemu kolu ktere se uz snad chyly(asi tak po dvacaty) ke konci,,,obsazenstvo: ,,,3*New york city diesel, 2*bublle gum, a 4* nejspis super silver haze(rizky jsem mel tentokrat z jineho zdroje ktery sam pry nevi co mi vlastne dal )...jinak casu jsem mel jeste min nez predchozi kolo tak omluvte jeste vetsi strucnost,,priste uz to bude fakt lepsi
jak uz sem vyse uvadel casu sem mel opravdu malo i na foceni takze fotky mam pak uz jen z 40 dnu kvetu a vyse,,,tady jsem dal foto kde kontrastuje velikost jednoho z new yorku ktery se jevil ze zacatku jako nejvetsi chciipak a nakonec se z nej vyklubal nejvetsi macek,,jeho fotka ve 40 dnu a pak v 60
tady fotka BOG...ktery slo pod kosu uz tak pred 14 dny,,,moc dobrouckej model,,krasne sladka vune fakt jak po zvejkackach a tvrdost palic taky mazec akorat z chute koure sem byl trosku zklamanej ale zato asi hlavne mohla doba prolejvani ktera byla sotva tyden jelikoz jsem to spatne odhad
tady trosku vetsi zastipek new yorku ktereho sem na rozdil od ostatnich jako jedineho rozeznal...jedna z hlavnich palicek co uz nebezpecne namahala celou konstrukci kytky,, tak jsem samozrejme nemoh jen necinne prihlizet
a tady neco pro pobaveni,,,,na par mistech u modelu SSH se mi udelaly tyto zvlastni veci,,,hadam ze jde o nejakou mutaci ale proc kytka ve finale vytvari tyto "bananky" to fakt netusim,,tak co si o tom myslite?,,,,je uz banan na sklid?...uvytam jakykoliv nazor,,jinak se omlouvam ze sem tuto galerii pojal ponekud volnejsim zpusobem ale snad to nikoho neurazi,,zatim pestu zdar
nemněj stoho hlavu ty květy budou pravděpodobně neplodný nebo se ani neotevřou,kytka mohla bejt hermafrodyt nebo vlivem prostředí se mohla transformovat ale vtvím připadě jde o mírnou mutaci, tak ty banány vopatrně votstran a hotovo.
aha takze myslis ze to teda neni chyba matkare? ,,jinak se tam objevily az kdyz sem je zacal proplachovat ripenem takze to mozna byla jen jakasi reakce kdyz zjistily ze se blizej do konce
no to určitě není ripenem jak sem řek mužeto bejt už od přírody nebo nákou stresovou situací,podívej se pořádně naspodky šišek jestli tam nejsou nákí otevřený prašníky samčích květu pokud ano tak seti tam oběví pravděpodobně pár semen to vše,jestli ano tak prosím aspon o 10 kousku jo.
hele to bych byl sam rad kdybych naky kousky mel pro sebe ale obavam se ze na spodnich palicich neni po tehlech zakernejch svinich ani stopy,,objevuji se pste jen na vrcholku palic a fakt me vysiraj ptz vypadaj jen jak blby banany ktery si po case proste jen tak dozrajou a muzou odpadnout,,tak nevim co s tim
Původní příspěvek od madsun aha takze myslis ze to teda neni chyba matkare? ,,jinak se tam objevily az kdyz sem je zacal proplachovat ripenem takze to mozna byla jen jakasi reakce kdyz zjistily ze se blizej do konce
No to bude , kytka ti sama jen tak nezhermatí , nastestiu tohle je v pohode ale stejne napiš matkařovi at to vyhodí a nedělá si ostudu , jinak moc pekny na 250w a to Apollo mňam ? at to roste , cau Hlava
napisu,,,diky za k+ a mas pravdu,,je to opravdu mnamka,,jen by me jeste zajimalo jakto ze mi holky ke konci tak krasne nezfialovely jako tobe ...nejradci bych dalsi kolo jel zase apolliky kdyby to slo,,ptz v porovnani s tim co mam ted je to i na vynos lepsi
Původní příspěvek od madsun a tady neco pro pobaveni,,,,na par mistech u modelu SSH se mi udelaly tyto zvlastni veci,,,hadam ze jde o nejakou mutaci ale proc kytka ve finale vytvari tyto "bananky" to fakt netusim,,tak co si o tom myslite?
citace:
Původní příspěvek od skewlers je to zase o tom stejnym,kdo nechce primo hermany nebo moc nanners v palicich at si neshani moc cisty sativy a landraces a zbytecne sileny hybridy.
a ohledne tech nanners to je ze stresu a u vetsiny znamejch odrud se to bezne sem a tam vyskytne v konecnejch fazich a je to protoze kytka pusobenim nejakyho stresu zacne pro preziti nahazovat nanners o pokus opylit se. tahle ukazka zvlastniho impulsu po zpusobeni nejakyho stresu (plati to u rozlisnych druhu ruzne,nektery to tvorej z 90% a nektery 2%), nahozeni nanners se vetsinou u cistejchch indik nevyskytuje.
u nekterejch nestabilnich druhu i mensi vykyvy naruseni napr. klidovy faze nejakym svetelnym efektem nebo zmena planu davkovani u navyklejch kytek atd. zpusobej nahozovani nanners na castech palice
dik za info,,, prevaznou sativu tam mam jenom ssh takze dava smysl proc se to vyskytuje jenom na nich,,,jinak sem vcera daval konecne testra ze zastipku SSH a musel sem si jit po nem hnedka lehnout jak sem byl mrtvej,,, ale vetsi psycha, ktery me okamzite postihly jakmile sem zavrel oci, sem snad jeste nezazil,,takze ponauceni pro priste,,osobaky z toho budu davat rozhodne mensi,,jinak pridavam nocni foto ze vcera,,7 holek co furt cekaji.. a cekaji....