Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypadá to že je to tu zas.Už to vypadalo ok a dnes se to zase začíná objevovat na listech.Vyndal jsem ze skříně všechny kytky TOP 44 aby tam měly ostatní víc místa.Dnes je to 36 den květu a Top 44 prý kvete 45 dní tak těch 9 nechám za oknem.V pěstírně se mi vymění vzduch 1x za minutu a odtah je do komínu.Mám tam aktivní přítah + 1x klipsňák+1x velký stojanový větrák.No ve skříni to hučí slušně a padlí je tam furt.Asi je to v těch kytkách.Podle testu z akvaristiky je ph 6,5.Co mám dělat????????????
kámo ja měl padlí a nevědel sem co stím , skusal sem thiovit , ale nezabralo je to hodne zakerna choroba, pak sem vyskousel NEEM OIL a na druhy den nebilo ani stop!!! NEEM OIL od PLAGRONU
Zdar
NEEM OIL má ochrannou lhůtu dva dny,ale podle mě ti je k ničemu,používá se na hmyz.
Spíš bych doporučil něco jako ten kuprikol,jak píše D@D.
víz. http://www.agrokrom.cz/texty/pripra...ikol_50_spn.pdf ale pozor na ochrannou lhůtu.
Ať rostou.
[QUOTE]Původní příspěvek od mmaall
[B]Včera jsem to pokropil tím kuprikolem 50.Doufám že to do kosy vyprchá.
To záleží jak dlouho to tam necháš,jestli jak píšeš v příspěvku č.22 -20dní,nebo č.24 - 7-8dní,radši bych to tam nechal trochu déle,přeci jen kuprikol neni moc šetrnej,je účinej,ale je to svinstvo.
Cau, na tech kytkach mas prachovku neboli padli, plati na to par zakladnich veci, vetrat (co nejmensi vlhkost), bioton, neem oil a dalsi ale vetsinou se toho nezbavis, musis to proste dojet a pak tu skrin podpal nebo vystrikej poradne savem proti plisni. Prenasi se to vzduchem nebo z rizku, je mozny ze tvuj matkar ti dal nakazeny rez. Jinak neni invazivni, takze zadny stach ze o to prijdes, preju klidnej dojezd :-)
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
Je to tu,zítra těch 10 ks. Top 44 useknu a dám sušit.Už se těším na košt.Přikládám foto z dneška.A ten zbytek co je ve skříni,má padlí pořád.Furt je to na listech,sice jen trošku ale je.FUCK padlí.Zalívám jen čistou odstálou vodou ať nejdou cítit chemií.
.
Ahoj Goweři.
Těch 10 už se suší a ostatní příjdou pod nůž brzy.Na to že mám 3,5L květníky a nejsou plné,je tam tak 3L hlíny tak jsem vcelku spokojený.Jen to padlí.Dnes jsem ojel kytku nůžkama od velkých listů.
Teď jeden dotaz.
Většina growerů nechává kytku dva dny potmě.Proč se nenechává třeba 48 hodin rozsvíceno?To tu kytku taky bude stresovat,nebo ne?
.
Většina growerů nechává kytku dva dny potmě.Proč se nenechává třeba 48 hodin rozsvíceno?To tu kytku taky bude stresovat,nebo ne?
. [/B][/QUOTE]
Noc je lepší,za prvé nemusíš plácat el. a za druhé by se kytky měli sklízet po noci za brzkého rána,po noci disponuje kytka největším potenciálem toť můj názor