Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera v hospodě jsme se cpali haba orangem a musím říct že jsem byl nepříjemně překvapený chutí, či spíše pachutí onoho.
Ovšem pálivost silná a jedna dívka z toho dostala krásný šok či co, prostě červený fleky na obličeji, ztráta rovnováhy, třas a tak. Johoho.
Az ma hreje pri srdci ked vidim ako niekto z mojich seeds vypestoval ozaj pekne rastlinky s estekrajsimi plodmi. Coskoro updatnem moju 3mesacnu staru temu na grower a pridam foto report mojich chilli. Pesteniu zdar K+
Rostlinky nadale krasne rodi a doufam,ze jeste budou.Pomalu zacinam tapat v tom,jak je zpracovat.Suseni,konzervace je jasna,ale co se tyce zamrazeni nic nevim.muze nekdo poradit?zachova se v plodech palcivost?
tady nejake obrazky,ktere jsem vcera narychlo udelal.drsne mi za tyden,kdy jsem nebyl doma vsechny napadly cele kolonie msic,takze jsem musel aplikovat postrik biooilem a dnes ho pro jistotu jeste zopakuji.jinak mi dosla hnojiva,takze uz 14 dni nehnojim.pozoruji trosku ubytek dusiku,ale hold uz to musi dozit na diete.
cau, tak ja vacsinu sa chystam mrazit.. mam to odskusane , palivost sa samozrejme nestraca, chut tiez ne.. je len taka vodnatejsia a menej pevna po rozmrazeni ale to nevadi.. samozrejme cerstva je najchutnejsia ale to sa dlhodobo neda uchovat.. je to podobne ako s mrazenym ovocim.. je tam rozdiel ale neznehodnocuje ju po ziadnej stranke..
A zvládáš to v pohodě sežrat? Kámoš si to dává k chlebu se sádlem jenom tak, prostě přikusuje. Plechová huba. Já nějakej ten pátek taky trénuju, ale na to fakt nemám.