Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Udání že pěstuješ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Hrnek
Stálý Člen

Karma uživatele Hrnek - 85% PěstitelskáKarma uživatele Hrnek - 85% PěstitelskáKarma uživatele Hrnek - 85% Pěstitelská

Registrován: Dec 2009
Příspěvků: 205  

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od bongyou
diky za info...
verim tomu, že když mam na zahradě cca 1O KYTEK tak me z toho asi nic moc nehrozí jeste kdyz to je pro vlastni potrebu a delam si z toho i masticky je jasny ze ne ze vseho
To ale co se me stalo z toho moc nechapu, obstaraval jsem kytky na zahrade a slyším vrtulník tak jsem se podíval nahoru a prolítal nejspíše policejní vrtulník.. presne nad kytkama a vcelku nízko. Od ty doby nad tím přemyslím jak bllbej co tam dělali...???
Nebojim se toho protoze neprodavam a lidi kolem mě jsou bez problemůů, ale ten vrtulník fakt nechapacka!!!
Jeste jsem to spojil stím, že minulej rok jsem mel taky na zahrade kyticky a polovinu jsem sklidil a druhou pulku co jsem nechaval dozrat me nekdo zcoroval a letos jsem si to trosicku lepe ukryl... tak jse bojím toho že ten dany člověk(kreten vim kdo to je) co me to loni ukradl na me letos poslal benga??

hele nic jsi stoho nedel taky mi nad hlavou loni lital vrtulnik

Old Post 08-12-2010 v 15:22 PM
Hrnek je offline   Profil uživatele Hrnek   Find more posts by Hrnek   Foto galerie člena Hrnek   Click here to Send Hrnek a Private Message   Add Hrnek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 18

ty jo mě taky litala helikoptera nad kytkama na zahrade u baraku, a to jich bylo jen 5, zhruba v pulce zari a jeste v sobotu - tedy predpoklad ze budu doma. Byla cela cerna, letela hodne nizko, tak sem ji zamaval.

rum rum nezavazne

Old Post 08-12-2010 v 19:26 PM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 19

Podle me kdyz neprodavas a nepestis plantaze, coz je podle me zhruba komunita lidi na groweru, tak ti da Policie CR a tim i Justice CR pokoj. Jsme jeden z vubec nejtolerantnejsich statu v Evrope ohledne ganji. Taky tomu napovidaj dva konopny veletrhy. Na tom v listopadu sem byl, a mluvil tam s lidma z Holandska, Francie, nemluve o Nemecku...A rikali, ze tady je raj. Ze tady nikdo neresi kdyz si ubalis speka v hospode a v klidu zhulis venku. Casto to uz tolerujou i vevnitr, i kdyz to bejva loterie o vyhazov. Podle me tady uz sirsi spolecnost, ted i ti co nehulej nebo treba i ti co driv byly uplne proti, zarazuje ganju do jine kategorie nez navykove a zivot nicici drogy. A to je asi nejdulezitejsi. Zakony sou neucinny pokud je netoleruje spolecnost. A plati to jak na jednu, tak na druhou stranu. Vysvetlim.
Pokud by napr. k dnesnimu dni prosel zakon o legalizaci, vetsina z nas, ted pestitelu a obecne uzivatelu, by zajasala. Nicmene nic by to nezmenilo na tom, ze moje mama to odsuzuje. V tech lidech je to za ty roky nesmyslny prohibice zakoreneny a mozna i to je jeden z tech duvodu proc udavaj. I kdyz casteji je to skodolibost nejaka odveta, vyrizovani uctu...
Ten nepsany zakon policie, ze resit ganju je stejne realny jako resit kazdyho stahovace filmu, je pochopitelny a v tomhle smeru respekt chlupatejm, protoze kdyby chtely resit to muzou, jenze z druhy strany kdo se muze spolehnout na "hodnyho" policajta? Porad se muze najit nejakej magor Zeman, kterej prijede resit par kytek.
V 17ti sem musel chodit na socialku za trest na pohovory, asi kazdej chape proc. No a s tou asi 25letou zenskou sme se otevrene bavily o scene v nasem okrese na nasi stredni skole, atd...No a ona mi uz tehdy pred skoro 10ti lety rekla, ze pokud si nekdo mysli, ze je neviditelnej a kriminalka o nem nevi, at se vyvede z omylu, protoze z pohledu informaci je okres velmi dobre zmonitorovany at uz co se tyce klubove sceny, skol, hospod a baru, tak i z pohledu mensich particek lidi. Nicmene taky rekla, ze kdyby policajti chteli, pudou, vezmou dalekohled a vyberou dve tretiny bytu ve meste. A tady ma prave policie problem. Kdyz vyberete tri lidi a vite o dalsich trech tisicich, musite vzit i je, a kdyz jsou ty tri tisice tri ctvrte mesta, tak to uz je o hubu, to je na maly povstani.
Asi by bylo nefer napsat, ze tady policajti nic neresi, protoze maji vyse uvedenej problem, ale zas rict, ze to delaj proto, ze jsou hodni a tolerantni, to by bylo vcelku naivni.
Takze neprodavejte, pestujte v malym a budte v klidu a ne v base

Hauk

Kaja

rum rum nezavazne

Old Post 08-12-2010 v 19:48 PM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 618 

Příspěvek č. 20

Na první straně tohoto dredu sem psal o sousedovi, kterého udal další soused.
http://grower.cz/forum/showthread....9168#post909168

Tak a po nějaké odmlce sem se pořádně pobavil s tím poškozeným sousedem. Musel jet do okresního města podat vysvětlení na kriminálku. Tam mu řekli, že vše se bude teprve projednávat na Městském úřadě. Zeptal se jich, jestli mu ukážou fotky, že by ho zajímalo, co mu zkosili. Tak mu ukázali pár fotek +ty na kterých je jeho pes vesele ožírající kytky.
Zeptal se jich na rovinu jestli má čekat nějaké velké problémy a oni mu řekli že ne. Po dalším měsíci šel na MěÚ, kde zaplatil tuším 500kč a slízl podmínku na půl roku..

Řekli mu, že pro naše město ( ! ) platí:

4 a méně kytek=pokuta do 1000kč (spíš 500kč)+podmínka půl roku
5 kytek= tak 300h věřejno-prospěšných prací+pokuta 1000kč+podmínka půl roku

Hlavní jsou i ty okolnosti. Soused to nikomu neprodával atd. Navíc má invalidní důchod, takže mu věřejnoprospěšné práce odpustili..

Ale je to docela sada co říkáte? Raději bych se vykoupil drahými penězi, než dělat 300hodin VPP !! 300hodin to je 37,5 pracovních dní zadarmo !!

Každopádně mě zarazila ta rozmanitost ve výkladu zákona. Zkrátka do 5ks přestupek, pak až něco víc. Ale tady se láme chleba už při 4ks..

Věřím, že městapo ve vedlejším vetším městě by vás ukřižovalo i za jednoho samce technického konopí!

Tak buďte dobří

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 16-12-2010 v 19:05 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2009
Příspěvků: 887  

Příspěvek č. 21

zdar

jaksi nechapu, jak muze MeU udelovat podminky .... tohle bych potreboval vysvetlit

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 17-12-2010 v 03:31 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 22

tojo, to by me taky zajimalo jak Mestapo udeli podminku. Jestli se nemylim, tak MeU muze resit jen prestupky. Pak to de do spravniho a ne trestniho rizeni. A ze spravniho rizeni muze vylezt jen pokuta. Nevim teda jak je to z VPP, ale i ty myslim musi udelit soud, takze bud zaloba nebo trestni rizeni. Jeste jedna vec. Spis bych se aj rad zeptal jak to je. Koupil sem si knizku Konopi jako lek, kde redakce doplnuje kapitolu Legislativa tou ceskou (knizku napsal nejakej doktor z rise), a tam pripousti 3 a MENE rostlin jako mensi nez male mnozstvi, tedy prestupek. NE 5 ALE 3. Totez sem se docetl snad nekde tady na groweru v nejakym foru. Tak jak to je lidi???

rum rum nezavazne

Old Post 17-12-2010 v 08:56 AM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 23

Jo a jeste jedna vec, pro ty policajty to neni zavazny. Je to jen hranice, ktera je jim doporucena aby se ji drzeli ale nakazany to nemaj.Dycky o tom rozhoduje primo chlupatej.

rum rum nezavazne

Old Post 17-12-2010 v 08:59 AM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 618 

Příspěvek č. 24

Taky mi to přišlo divné, ale je to "tak" .Nebo spíš tak nějak, protože se to úplně rozchází se zákonem. Policajti mu vlastně řekli i to, že kytky prostě neřeší. Jen na udání musí jít řešit, ale když by viděli u někoho na zahradě plný skleník tak na to kašlou

Vzhledem k tomu, že tam měl snad 8-10ks, tak mu dali tu podmínku. (Mám pocit že za méně než 4 ani ta podmínka není-jen pokuta+nejspíš VPP)=to by splňovalo parametry přestupku.


Jinak jeden týpek z vesnice vedle dostal VPP za nějaké malé loupeže v trafikách atd..A dostal jich 400hodin ! Což není úplně málo vzhledem ktomu, že nakradl tak nějaké cigára a drobnosti..

Takže počet hodin VPP určuje jen MěU+okolnosti..

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 17-12-2010 v 09:38 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 240 

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od chuck53
Taky mi to přišlo divné, ale je to "tak" .Nebo spíš tak nějak, protože se to úplně rozchází se zákonem. Policajti mu vlastně řekli i to, že kytky prostě neřeší. Jen na udání musí jít řešit, ale když by viděli u někoho na zahradě plný skleník tak na to kašlou

Vzhledem k tomu, že tam měl snad 8-10ks, tak mu dali tu podmínku. (Mám pocit že za méně než 4 ani ta podmínka není-jen pokuta+nejspíš VPP)=to by splňovalo parametry přestupku.


Jinak jeden týpek z vesnice vedle dostal VPP za nějaké malé loupeže v trafikách atd..A dostal jich 400hodin ! Což není úplně málo vzhledem ktomu, že nakradl tak nějaké cigára a drobnosti..

Takže počet hodin VPP určuje jen MěU+okolnosti..


O VPP rozhoduje soud, žádnej úředníček na MěU. Stejně tak s tou podmínkou. Možná ho vzali ve zkráceném řízení, ale musel o tom rozhodnout soud.

Old Post 26-12-2010 v 18:14 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 618 

Příspěvek č. 26

Exceptional:

Nějak se mi to nezdá. Až sním budu, tak se ho zeptám. Nemyslím si, že by mi zatajil účast u soudu. To je docela podstatná věc. Spíš to fakt vypadá na onás, bez nás !

Takže do doby, než bude jasno se vzdávám zastávání těchto faktů

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 27-12-2010 v 01:20 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 240 

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od chuck53
Exceptional:

Nějak se mi to nezdá. Až sním budu, tak se ho zeptám. Nemyslím si, že by mi zatajil účast u soudu. To je docela podstatná věc. Spíš to fakt vypadá na onás, bez nás !

Takže do doby, než bude jasno se vzdávám zastávání těchto faktů


Tak jak to vypadá? Nějaký nový info?

Old Post 16-02-2011 v 18:58 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Registrován: Mar 2008
Příspěvků: 133 

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Exceptional


O VPP rozhoduje soud, žádnej úředníček na MěU. Stejně tak s tou podmínkou. Možná ho vzali ve zkráceném řízení, ale musel o tom rozhodnout soud.


Myslím,že o tom rozhoduje tzv.samosoud.(o Vás bez Vás)To je vlasně týpek(soudce)který sedí v kanclu,nebo doma a otevírá emaily .Příklad:když vás zadrží PACH za nějaký trestný čin,tak jdete do CPZ(cela předběžného zadržení),kde vás mohou držet známých 48H potom následuje výslech,sepisování protokolů,nakonec odešle pan vyšetřovatel samosoudci červený papír,ve kterém líčí trestný čin.A po x hodinách posílá samosoudce zpět vyrozumění ve kterém stojí zda se jde do vazby či budete čekat na soud nebo samosoud na svobodě,a za několik měsíců,tedy pokud nemáte normální soud, vám dojde od samosoudu vyrozumění ve kterém je udělen trest nebo tresty.Alespon tak mě to líčil jeden kriminálník,který už byl zadržen a vězněn x krát ,tak mě kdyžtak nekamenujte pokud se v něčem pletu.

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Naposledy upravil eso1111 16-02-2011 v 20:12 PM

Old Post 16-02-2011 v 20:01 PM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 240 

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od eso1111


Myslím,že o tom rozhoduje tzv.samosoud.(o Vás bez Vás)To je vlasně týpek(soudce)který sedí v kanclu,nebo doma a otevírá emaily .Příklad:když vás zadrží PACH za nějaký trestný čin,tak jdete do CPZ(cela předběžného zadržení),kde vás mohou držet známých 48H potom následuje výslech,sepisování protokolů,nakonec odešle pan vyšetřovatel samosoudci červený papír,ve kterém líčí trestný čin.A po x hodinách posílá samosoudce zpět vyrozumění ve kterém stojí zda se jde do vazby či budete čekat na soud nebo samosoud na svobodě,a za několik měsíců,tedy pokud nemáte normální soud, vám dojde od samosoudu vyrozumění ve kterém je udělen trest nebo tresty.Alespon tak mě to líčil jeden kriminálník,který už byl zadržen a vězněn x krát ,tak mě kdyžtak nekamenujte pokud se v něčem pletu.


Přesně tak! Rozhoduje soudce a ne městský úřad.

Old Post 16-02-2011 v 20:17 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 618 

Příspěvek č. 30

Tak já sem se ptal, jak to teda bylo a fakt žádný soud nebyl. On byl jenom jedinkrát na policajty v okresním městě. Trvalo to možná měsíc, od doby co se vrátil z ciziny.
Za další měsíc se dostavil na ten MěÚ, kde jen zaplatil tu pokutu. Ještě se musím zeptat, jestli byl v budově, kde se řeší přestupky a různé sociální případy, nebo byl v hlavní budově, kde jsou jen klasické byrokratické oddělení.


Btw:

Kámošův děda dělá soudce celý život a dneska už je na důchodě a je mu 70let. Co sem se ptal, tak on řeší přesně tady ty menší konflikty se zákonem a to buď přímo u soudu, nebo nějak dálkově jak píše eso1111. Zkrátka na něm leží to rozhodnutí..

Takových soudců bude určitě dost v každém větším městě.

No nezbyde než být víc než slušný a poctivý člověk, aby se daly přimhouřit obě oči

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 16-02-2011 v 20:24 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ka'n'ja
Stálý Člen

Karma uživatele Ka'n'ja - 25% PěstitelskáKarma uživatele Ka'n'ja - 25% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 95  

Příspěvek č. 31

No nějak tady nemůžu v těch vzkazech najít kolik těch rostlin je doporučené jako menší než malé?...3 nebo 5?...

rum rum nezavazne

Old Post 03-03-2011 v 14:04 PM
Ka'n'ja je offline   Profil uživatele Ka'n'ja   Find more posts by Ka'n'ja   Foto galerie člena Ka'n'ja   Click here to Send Ka'n'ja a Private Message   Add Ka'n'ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Registrován: Dec 2009
Příspěvků: 887  

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
No nějak tady nemůžu v těch vzkazech najít kolik těch rostlin je doporučené jako menší než malé?...3 nebo 5?...


zdar

5 rostlin, 15g marihuany a 5g hasishe .... a priste hledat

at se dari

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 03-03-2011 v 14:44 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7259370 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív