Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cest, no ja to tez uz asi nezjistim. Kazdopadne z jedne te varky rezu, jeli i dva kamosi .Jeden kamos mel pouze jeden snicl a hermac! Druhy kamos mel 3 snicle a pry v pohode. Je to divne ... uz chci na to zapomenout .Kazdopadne jestli zjistim puvod matky tak dam vedet...
Mě to přijde jako vršák spálenej od výbojky. Našel jsi v sušině semena? Píšeš že ti jsi je měl tři týdny někde venku a pak jsi je sušil, to je dost stresu - matka mohla bejt kvalitní, mohlo to zhermit díky špatnému zacházení.
Měj se, Hej-rup
Jako fakt by mě zajímalo, jak jste přišli na to, že je to hermouš?
Už na to čumim asi 10 minut, ale nenašel jsem ani jeden jedinej samčí kvítek.
to že z pestíku nelezou blizny, neznamená, že je to hermáč.
Taky mi to přijde jako upečená kytka, teď se mi to stalo na jedný sativě která trochu přerostla a dostala se do proudu vzduchu od ofuku výbojky, stačilo ji přendat na jiný místo a obrazila a jela v klidu dál.
zdar chlapi, pripecene to stopero neni. Palice byli vsecky takove. Mam 400w v coolTube.Cely cyklus kveteni byl fakt divny. Co se tyce sucheho materialu tak se to neda kurit.Jako zdatni jedinci to zvladaj Ale je to jak kdybych hulil listi a seminka. Proste nekde se stal problem. Kazdopadne si myslim ze to nemusi byt kvalitou rizku , ale temi soky pro kyti. Fakt chudinky toho musely snaset hodne. Ja sem spise toho nazoru ze jsem toto zavinil ja svym pristupem k nim. Rizky mely byt udajne v pohode.
No zajimave co me to vyrostlo. Jeste nikdy sem to nevidel.
Mam pocit jako by v bliznach se rodily male zarodky seminek.To by vysvetlovalo chut po seminkach. No jsem zvedavy na vase nazory.
Zatim pestu zdar
czus, hele nevim, ja sem se ke svejm kytkam choval taky jako prase a nevyrostl mi anijeden hermous. rekl bych spis ze je to genetikou.
porpavde sem nikdy nic podobnyho nevidel.
bych to ovnou vynal a zacal znova. udelej si masticku a mliko
edit : jj taky nevidim hermace, ani koule, takze nevim co to je ale takhle to vypadat nema....
Původní příspěvek od JAHmaican Jako fakt by mě zajímalo, jak jste přišli na to, že je to hermouš?
Už na to čumim asi 10 minut, ale nenašel jsem ani jeden jedinej samčí kvítek.
to že z pestíku nelezou blizny, neznamená, že je to hermáč.
Jojo , beru z5 svoji hlášku na hermu , opravdu to neni . Na fotce nejsou videt , ani koule ani typicke "banánky" . Ale stojim si za tim aby si pan matkař sáhl do svědomí , takhle kytky přistupem nezměníš , to uz je v genech matky a ta je špatna a myslel sem si že to jsou ty "krysí semínka" ktery se snažej vytvořit ve snaze zachránit samu sebe . No přište nakupuj jinde ,
Mně totiž vyrostlo něco obdobnýho asi před 10 lety venku , každopádně se to hulit nedalo ( respekt. nezhulovalo) a vinu v sobě nevidím... semínka to byla hodně pofidérní...
Takže se přikláním k názoru o špatné genetice...
Vypadá to na špatnou genetiku.Teď nevím jestli sem se zmiňoval...víceméně od začátku se kytím kroutil sem tam nějaký ten list. To podle mě značí o špatné matce.Možná kombinace matka ze fem. semen plus možná přestárlá matka.
Ten dotyčný co mě je prodal mě nejspíš podělal. Chyba no... snad už sem se poučil