Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jojo...myslim ze tim neuskodime takze strikat Phyťákem budem i nadále ale samo sebou musime resit to ph....a hlavne hnojiva...svetlo prijde za dva dny...
Tak dnes již přišel zmiňovaný sodík 150 W od zdejšího člena Mintora (díky).
Po počátečním zmatku v kabelech jsme přišli na to, že to je vlastně jednodušší než vypadá a nakonec jsme to úspěšně zapojili a v 21 hodin večer zapínáme a svítíme dále 18/6 a snad se to už konečně rozjede.
Eclips: je to normální 12V nabíječka od SONY ERICSOS V810i
Ten sodík žhne docela,takže problem s teplotou...30stupnu skoro....a vlhkosti ...asi 60% a klesá...dal sem tam na ne sacky ted a taky hadru namocenou do vody+kelimek s vodou...snad to da
Indoorek roste,ale stále mě trápí ta vlhkost...Jelikož zatím nejsou prostředky na drahej odtah teplyho vzduchu,tak jsem jen tak trochu pootevřel dvířka a klipsňák ten vzduch pekně vyhání ven..
Nařezal jsem pet lahve a namrskal je na kytky,myslím že jim to dává patřičnou vlhkost..
U jedné kytky se objevilo "žloutnutí" listů---Je to přehnojením? Nebo nízkou vlhkostí? Budu vděčnej za každou radu..
Dík
Zdarec lidi...kytky...no tak válčí....Přesazeny do hlíny a s nasazenými "maskami" bojují s vlhkostí a teplem avšak vypadáto tak,že se z jednou z nich budeme muset opet rozloučit..přikládám fota "žloutenky".....
....Cau hele nefoukam na petky nýbrž na ten sodík...Mam jen strach ze 12ka vetracek do pc to nejak nedava.....potrebuje to tah...nejakej vetrak treba jak je do koupelny...skoda ze ted nejsou prostredky no...
Píše se 1. září.....
Z řezů které jsem zakoupil,(pokud se to dá nazvat řezem),se vyčlenili tři mušketýři,resp. mušketýrky...Tito si už asi zvykli na místní klima které se snažím jim zkrášlovat jak to de..napr vlhkost uz drzim nekde u 50-60% při světle!A 70 +- 5% v noci.Chytli dokonce lepší barvu,která ovšem na fotkách nejde dobře vidět ..