Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já nevim jestli je to big bUd nebo ne.Hlavně že tam je a že se mi líbi.Až dozraje a získá celou svoji krásu tak se to snad bude líp posuzovat.Ale na to si budeme muset nějakej ten týden počkat.Je sice fakt že jak je v noci venku zima tak mi někdy klesne teplota na 17°c v době tmy protožě nejedu přes noc ale přes den.A nemyslím si že by to bylo tím.
Ten střed mi žloutne ale když se podíváte,tak vidíte jak vysoko to je. Je to dobrých 35 cm nad vrcholky. Tak asi budu muset pořídit nějaký sklo nebo něco takovýho abych to mohl dávat níž.
zdareček,teplotu u vrcholků mi sonda ukazuje 30°C. Zkusil jsem to ještě trochu zvednout a roztáhnout to stínítko. Tak uvidíme. Dnes je 46 den 12/12 a už mi to připomíná mucholapku. Pestíky už jsou z 50% rezavý. Viděl bych to ještě na 14 dní někdy kolem 60-63 dne. V pátek naposledy pohnojím. Dík za Káčko
Bejt tebou sklidil bych to někdy kolem 56. dne květu. Ty pestíky máš už docela dost zahnědlí a když to necháš přezrát, nebude to tak výtlemový .) Jinak k+
čauwec,hnojkama jsem naposledy zalil ve středu a sklizeň jsem naplánoval na devátýho v sobotu takže v 57 dnu. Snad bude stačit ten týden průplachu aby to bylo chuťově dobrý. Od toho devátýho zahajuji typovačku. Můj osobní typ je 255g ale byl bych rád kdyby to šlo ke 300g. Až to ostříhám tak přihodím fota.
Jojo,už je to tady.Seknul jsem to už včerá v 56.dnu. S mladou jsme to stříhali nekonečných 3 a půl hodiny. A vypadáto,že tam bude něco přes tři stovky. Tak uvidíme,jak moc se to scvrkne. Tipovačku začal shmak s 299 což by bylo taky v klídku. První 3 k+ Výsledky samozřejmě až to poschne a až to zvážím.