Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdraec, mám to stejný na kytkách, substrát pro pelargonie, a zalývaj to obyc vodou z kohoutku, viděl bych to na to Ph moc vysoký, co sem tak měřil tak v brně se pohybuje okolo 8ph, na sražení sem používal PH - nějakou kyselinu, z hlavy nevím jakou
pomoooooooooc mam to samy a nevim vubec co stim asi jeto tou destovou vodou zviseny ph vubec nezalejvam kvuli desti.Jestli nekdo vyte pls poradte.Vydel sem zeto nekdo polejval mineralkou??
Je to na 100% vysoký PH.
Dělo se mi to taky když sem zalíval deštovkou a tak sem ji změřil a ma 7.Tak sem ho snižoval PH- tak na 5,5 a už se to lepší.
Nejlepší je ty kytky tou upravenou vodou pořádně prolít až to z nich teče.
Mě aji fialověli stonky jak kytka z vysokyho PH nemohla vstřebavat fosfor.
Ja som presne to isté mal minuly rok, nevedel som si s tym rady, listy pomaly odpadávaly od spodu, nakoniec bolo len na vrchu pár listkov. Skúsil som asi všetko. Začalo to, keď 3 dni furt pršalo. Pred dvomi týždňami pršalo 2 dni a zas sa mi to začalo objavovať. Je to asi ph moc vysoké. Ako vraví dartk339, skúsim to poriadne preliať. Inak, zálievku dávam ph 5,8 a dážď mal 7,9
Iná teória- nezačali nejak hniť korene? Čo sa dá proti tomu robiť???