Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hm kytku mam v kyblu tezka mi neprijde .. vemu za stonek a jdu je uz dost dobre zakorenena takze toto ji absolutne nevadi a hlavne sem vidlak takze mam vsude blizko nosim ju jen tak 5m ze slunce do zatemnene mistnosti
Můj člověk taky sem Wydláček ale zase tak moc né no .. Celou dobu sem jí měl venku ráno do 10 polostín od 10 do 5 žár koule od 5 - pak polostín až stím po tmu ale jak byla zima sem neměl srdce kytku nechat venku tak mi voněla v pokoji , pak jeden byl krásný den tak byla venku a BUM zase zima .. říkám prdím na to a dal sem ji na půdu
No kdyz byla ta zima tak ta kytka byla jednou venku a pak normalne na noc sem ji hodil domu ....ok takze koupim nakou cernou plachtu a hodim to pod ni..no ale kdyz tam tak bude,mam ji udelat nakej otvor na vzduch ne ?
Když nebudeš tu plachtu dávat uplně po zem tak nemusíš . Větřík ti tasm půjde jak říkal kolega - 7-8 odkrij a 8-9 zakrij . Pokud plachtu budeš sumdávat na noc tak si piš že budeš mujset ráno brzo vztávat a dávat zase plachu na ni .
vubec plachtu nesundavej absolutne zbytecny klidne tam muzes nechat ve tme aji dyl... ta perioda nemusi bejt presna ne sekundy .. ale pod plachtou se drzi dost vlhko tak hrozi trochu plisen ale jen pokud bys mel na kytce nejakou otevrenou ranu jinak s privodem vzduchu si nelam hlavu .. nikdy to neudelas vzduchotesny .. :-)
ty vetve jsou krasny..je na nic hodne pater..radej se blizko vedle sebe takze verim ze by z toho mohlo byt dobrejch par g..no kazdopadne budu rad kdyz to vubec do kvete
Původní příspěvek od Jack Ek. no kosati mam tam 21 vrsku ) jsem za to statsnej pac muj minulej out dopadl spatne pac jsem se stehoval a kyti to neprezili ...
kazdopadne na tech vetvi se mi delaj dalsi vyhonky..rostou nak moc rychle pred 5 dny nebyly ani znamky toho ze by si na nic jeste neco delalo ci rostlo ale jak jsem koukal tak mi malem vypadli oci ) proste Happy Groww
Původní příspěvek od Jack Ek. kazdopadne na tech vetvi se mi delaj dalsi vyhonky..rostou nak moc rychle pred 5 dny nebyly ani znamky toho ze by si na nic jeste neco delalo ci rostlo ale jak jsem koukal tak mi malem vypadli oci ) proste Happy Groww
zdarec,tak počítej stím,že se ti to ještě rozvětví a přibydou další mezipatra pokud to máš moc nachumlané na sobě tak to pomocí provázku roztáhni at to má víc světla i na ty mezipatra a uvidíš jak se ti to bude krásně víc ještě košatit at se daří..