Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem tady s upem, kyti sou na 40dni květu a daří se jim. Sou to takový keříky, ale paličky sou vcelku tvrdé a zejména na Power Plant a WW se těším. Mám pocit, že sem je mohl nechat ještě chvíli na růstu. Čekal sem, že se vytáhnou víc. Nu což, vono ztoho i tak na pár brček bude. Papání stále Canna Bioflores 4ml/L, Atami Atazyme 2ml/L, Hesi Supervit 1kapka/4,5L, Canna Bioboost 2ml/L. Ph 6-6,2, teplota ve dne kolem 23-24°C, v noci 17-18°C, vlhkost 45-55%.
jakou má strukturu palic Frisian Dew pod tou dvěstěpadinou,vloni venku to bila má favoritka pěkně prorostlá a vonavoučká,Dutch Passion jí řaděj na venekovní a tam semi osvětčila.nepřemejšlelsi o silnějším sluníčku.
tvrdé a lepkavé.Jinak je to out strain, ale když sem měl řízek navíc a rozjížděl sem in, tak nebylo co řešit.. O silnějším sluníčku sem rozhodně přemýšlel, ale moc to žere. Zatím sem spokojenej s touhle zábavou a zachvilu nám začne zase sezóna venku
Tak kyti se začínají viditelně nafukovat, všude je spousta bílých blizen a krásně to voní. Venek komplet sklizen a teď sem moc rád, že to válím ještě doma. Je to naprosté potěšení, šel sem dnes zalívat těsně před západem slunce a po umotání venkovního Frisianu sem udělal pár fotek za slunce i za tmy a byl to teda hukot Z jointu mám ještě půlku a valím radši na něco koukat
Zdravím, tak kyti sou v průplachu. Nechám je ještě týden, pak dva dny tma a kosa. Tento grow se mi vůbec nepovedl, protože v kumbále kde mám skříň není topení a od doby co je venku zima, tak je zima i tam. Nehodlám tam vytápět přímotopem, to bych se dostal asi na pořádnou spotřebu...Měl jsem tam teď jak mrzlo v noci dokonce jen 10,6°C a to byly asi kyti vcelku nasraný. Vůbec to neroste co se ochladilo..večír dodám nějaký fotky.
Takže není to bohužel nic převratnýho. Myslím, že nejvíc mě vypekly ty výkyvy teplot. Odtah musím mít zaplej skrz pronikavý lahodný odér, ale bez odtahu by to stejně v noci teplotu nezvedlo, když mrzne a jiný místo jsem využít nemohl, takže z toho plyne ponaučení pro next round. Buď v pokoji v teploučku, nebo na jaře-podzim třeba ve sklepě . Zatím se smějte
Tak abych to tady nějak ukončil, celkem toho bylo 130g řidších palic, takže těžký podprůměr, ale je to moje chyba. Skříň byla na chladném místě a dopadlo to jak to dopadlo. Jinak kouření újde, asi nej chuť Power Plant, Euforie a WW. Z tohoto kola sem se opět ponaučil a další kolo projde výměnou některých částí hardware - hlavně stínítko a zvlhčovačka. Buď si udělám z nerez ocelovýho plechu sám, nebo pořídím stínidlo Hobby velké (40x47cm) odraz 97% a nebo wing medium. Takže tímto Vám děkuji za přízeň