Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec....po delsi dobe malej upgrade:
z původní posádky ve skříni zůstaly pouze klony WW a chronica a ze sedmi zasazených WW zůstaly jen 4 a přibily nějaky řizky
whitw widow 1
klon zasazen 15.8. (foto bohužel nemám) do RW kostky s trochou stimulaxu po zakořenění přesazeno do substrátu(agro)+perlit 3:1 zatím nijak nehnojeno
foto 1 matka
foto 2 15.10.
foto 3 15.11.
jinak uz od zacatku bojuju se sviluskama jako 1. sem pouzil biooil kterej mi tak akorat zalepil kytky a 2 sem musel vyhodit sice to byly mrdky ali tak si myslim ze ten oil je celkem na prd, jako 2. druhy bylo omite 570 ew celkem 5x a nic a jako posledni TALSTAR ec zatim jenom jednou a vypada to ze to zabralo snad...
všechny rostliny jsou zasazeny do substrátu AGRO s perlitem 3:1,
den: teplota 22-25°C, vlhkost 40-50%
noc: teplota kolem 14°C, vlhkost 70-80%
zatim nehnojim ale asi koupim TNT komplex
zalejvám podle potřeby odstátou vodou tak jednou za 3dny, PH neměřim ale asi bych měl začít protože mi nektery kytky začinaj zloutnout(foto dodam priste)
zdravičko, dnes ráno jsem při kontrole kytinarazil na tyhle dva listky tak je sem prihodim.ten malej listecek je z chronica skoro z vrchu kytky a ten velkej je z ww ze spodu uz trochu starsi, prohledaval jsem forum a u toho většího listu bych to tipoval na nedostatek draslíku K, ale ten malej fakt nwm ze spodu jsou nejaky cerny tecky na jednom miste mozna svilušky...nemam lupu tak newim
Zdar tím velkým listem bych se netrápil jak je jeden dva je to vpohodě... mě to dělalo "spodni" stářím a vrchni nebo jen nějaké přelitím ale 100% to nevím... jinak ty tečky by mohly bejt ty svilušky rači to skontroluj jinak se chci zeptat jak ti to roste pod těma zařivkama ?? ja mám 1x55w a nějak se řezum nechce.. jak bys to ohodnotil je lepší usporka 200w z grow shopu nebo tyto zářivky uvažuju jestli přidat zářivku nebo přejit na jine světlo..
zdarec tak to vsechno bylo spusobeny nedostatkem dusiku...stavil se kamos dali sme speka, naordinoval kytickam cistej dusik a ejhle kyti po dvou dnech k nepoznani mam nejaky fota tak je sem hodim.
no a k tem zarivkam bych dodal akorat ze sem s nema docela spokojenej sice nemam skusenosti s nicim jinym ale asi bych nemenil pac mi to osvetli celej box a ani to nejak nezere (4x36W) to je nejakejch 150W a kdyz zrovna nedelam rezy tak mi to jede jen na 2 zarivky....
asi takhle: neni to zadnej zazrak ale da se to...
promin za to co napisu..... hele nez si drzet takovou matku jakou mas v prispevku c 22 radsi koupim rezy od nekoho. vzdyt to je metla jak svina! ty zarivky mas hrozne vysoko a kytky se tahnou. radsi rozbij prasatko a kup nejakou usporku aspon 200W
sory zes to nepochopil....ale na te fotce je matka te budouci matky.... ty zarivky tam byly jenom chvilu ted uz je to posuvny cely a ty zarivky sou v jedne armature