Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No kouknul jsem na ty tvoje a jsou krasne... chvalim jinak ja si taky myslim ze tak za dva tydny by mely kvest.. rika to i seedbanka.. no uvidime, pak dam dalsi fotky..
Už má asi 19-20 dní a začíná mi kvést??? vždyť jsou ještě malinkaté... zhruba kolem 15cm na výšku a teprve začínají 4. patro... jsou vážně malé... je mmožné aby už kvetly??? :-O
Původní příspěvek od Dwarf Už má asi 19-20 dní a začíná mi kvést??? vždyť jsou ještě malinkaté... zhruba kolem 15cm na výšku a teprve začínají 4. patro... jsou vážně malé... je mmožné aby už kvetly??? :-O
Dvacet jedna dní a kvetou, to je uplně normální, teď chvilku ještě povalej jak pokvetou, ty moje měly asi sedmnáct centáků když začly, myslim
Jelikož mi nejde založit nový tread o mojí další kytce tak ho přidám do tohohle... :
Jedná se o Chronic, pěstováno ze semínka
Hnojivo: - ze začátku jsem neměl vštší přístup ke kvalitním hnojkám, tak jsem chodil mamce na její hnojku na muškáty, nevím kolik to má čeho ale je to pěkní sračka a nikomu to nedoporučuju, má to nějaký německý název, nejspíš je z Lidlu, hnojil bych tím maximálně ty muškáty a i to si myslím že by nemělo výsledky, takže moje blbost
- zhruba po měsíci růstu jsem přešel na wuxal super, ten se dá, ale taky není nic moc dle mého názoru.
- potom co se kytka přeply,což bylo přesně na konci července, jsem přešel na Plagron ALGA BLOOM, doporučuju!! Kytka po něm za dva týdny vyjela tak o půl metru do výšky i do šířky.
Nádoba: 20l kýbl
Hlína: zahradnický substrát smíchaný s obyč. hlínou a trochou písku
A něco novějšího :-) Je tři týdny v květu a už začíná krásně cukernatět :P A nádherně sladce voní, až omamně... vypadá to že jsem chytl zrovna sativový phen, tipuju to tak na 70/30, převaha sativy.. ta ovocná vůně, velikost a vzhled paliček...O tohle usiluju už dva roky vychytit krásnou sativku, konečně se mi to podařilo, a jsem na ní náležitě hrdý... :-)