Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
privod i odvod vzduchu mam na dverich, 1 na privod 3 na odvod, kvetinace sou tak max 0,5l, vim ze ta 250w je strasna krava na tyhle prostory, ale zkusim s ni tohle dojet, pak kdyztak si sezenu neco mensiho, jinak je chci jeste nechat tak tyden na rustu pak to zkusim prepnout
Nemám rád lidi,kteří berou drogy....hlavně celníky.
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
dneska sem koupil konecne kombinovanej tepomer/vlhkomer, ted mi to ukazuje asi 33,5 °C, cim muzu snizit teplotu v skrini? napadlo mi tam nahazet do misek (samozrejme ne ke kytkam) kusy ledu, pomohlo by to?
Nemám rád lidi,kteří berou drogy....hlavně celníky.
Všechny postavy/kytky jsou vymyšlené. V pěstu padají sprostá slova takže by ho neměl nikdo sledovat.
Pomohlo . Kdyby si tam ale daval ty kostky kazdych 30min .. Neni to realne . Snizit teplotu jedine odvetravnim .mozna rucnikem . Neni spatne i Sklo ale jedi + Odtah
Hele, ale napadá mě, že by jsi vlastně ani tu CT nepotřeboval.. Mohlo by Ti stačit jen stínítko s odtahem, na to natáhnout nějakou rouru s PC fanem vevnitř a hnát to ven z boxu.. Jinak co jsem tak koukal, tak většina CT se pohybuje kolem 480mm, takže teoreticky ..... ( http://www.growshop.cz/katalog/deta...-prumeru-125-mm )