Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Parapa Takže
Po dlouhe době přihazuju něco z mé zahrádky .
Starý dobrý ( nejlepší ) Sweet Mendo Bog. Mám trošku obavu, že tahle genetika už zmizela na věky, ale třeba taky ne.
Tohle je asi 80tý den. Kytky měly děsné podmínky a divím se, že vůbec dojely....Zima byla krutá. A je to opět zmašťovadlo jako prase!
.....shrnuto podtrženo!!
Trošku jste to podcenily bando vyhulená
Celková hmotnost suchého léčiva byla 458 gramofonů!
Z toho asi 20g spodních né tak tvrdých palic ( nicméně účinek morbidní )
Sekl jsem to celé relativně brzo- okolo 60.dne. A podle toho to i vypadalo. kouř svěžíjak jarní vánek s vůní borůvkovou! Moc sem nevěřil že tak voní ,ale fakt!! v některých chvílích úplně borůvkový oder........ děkuju všem za pozornost. Zítra to shodnotím a prásknu vítěze zdař kuř
Nechal jsem to hlupák přerůst a kytky měly kolem 130cm.
Měl jsem strach že z toho budou košťata, ale nakonec se vše v dobré obrátilo a nebylo to tak zlé. Právě naopak- výnos vypadá excelentně.
Oba geny si zaslouží potlesk. Jsou to vrahové za slovo vzatí.
Stalo se vám někdy, že jste byly po 5ti hodinách práce s kytkama regulérně zmaštění?? Já jsem byl.
První tři fotky jsou SSH